Oprydningskassen - 6 fl.

Pakke
13 %

Smagsnoter

Æble
Mørke bær
Citrus
Rød frugt
Floral / blomstret
3 af 5
Smag / Krop / Fylde
3 af 5
Syre
1 af 5
Sødme
 Udsolgt Online

899,00 DKK


  • Leveringtid Udsolgt Online
  • Fragtfri levering Køb for min. 500,-
  • Afhent gratis i vores butikker
Download produktbillede

Beskrivelse

*UNDTAGET RABATKODER* Du behøver ikke lænse pengepungen for at få fyldt vinreolen derhjemme - Gør et suverænt vinkup og gør en forskel i kampen mod spild! Med oprydningskassen får du chancen for at udvide din vinhorisont med 6 blandede vine - Der er så mange spændende smagsoplevsler inden for vin, som du sikkert aldrig har haft mulighed for eller mod på at prøve! Oprydningskassen er en oplagt mulighed for at udforske lidt eller at blive bekræftet i det, du ved, der falder i din smag.

Hvad indeholder oprydningskassen?

Du modtager 6 flasker blandet vin - Det vil typisk være rødvin og hvidvin, men der kan sagtens snige sig en rosévin, dessertvin eller en flaske bobler med ind i mellem. Vi gør vores bedste for, at du modtager en bred vifte af forskellige flasker, og garanterer, at der maksimalt vil være 2 flasker af samme vin i hver kasse. Du kan altså forvente at modtage en kasse med 6 flasker med 3 forskellige vine, eller endda 6 helt forskellige flasker - alt efter, hvad vi har til rådighed!

Køber du flere oprydningskasser kan vi ikke garantere, at du ikke får flere af samme vin.

Som udgangspunkt er alle flaskerne af 75cl, men eksempelvis dessertvine  har en mindre flaskestørrelse som standard.

Der kan være mange årsager til at en flaske har fundet sin vej ned i oprydningskassen: Typisk er der tale om tidligere årgange, som er svære at sælge, fordi de fleste hellere vil have nyt, nyt, nyt! Kassen kan også indholde vine, der er gået ud af produktion fra producenten, flasker med beskadigede labels eller restpartier af vine, hvor vi kun har enkelte flasker tilbage. Du kan derfor forvente at modtage en kasse med fuldstændigt udemærket vine som eksempelvis: En hvidvin fra tidligere årgang, en rødvin, hvor label sidder skørt og en rosé, bare fordi vi skal have plads til nye partier til næste sæson! Der er altså tale om vine, som ellers går til spilde pga. skønhedsfejl, selvom de fejler absolut ingen ting!

Hvad er oprydningskassen værd?

Værdien af den enkelte flaske kan naturligvis variere. En flaske i oprydningskassen kan have kostet alt imellem 100 - 500 kr., men de vine, der typisk indgår i oprydningskassen, vil ligge i en gennemsnitlig prisklasse omkring 150 kr. pr. flaske. Vi forsøger at pakke alle oprydningskasserne, så indholdet har samme værdi. Men du kan sagtens være heldig, at kassen indholder en rigtig god, dyrere flaske, som naturligvis hæver den samlede værdi af kassen. Vi garanterer, at indholdet af kassen aldrig falder under den angivede tilbudspris og at der altid er en betydelig del at spare. Du er altid garanteret en rigtig god handel!
 

VIGTIG INFORMATION

Oprydningskassen vil aldrig bevidst indholde deffekte vine - Det er ikke formålet med kassen og alle flaskerne er blevet opbevaret korrekt på tempereret lager. Flaskerne i oprydningskassen tages ikke retur ved fortrudt køb. Skulle det dog mod forventning hænde, at du modtager en deffekt vin, er du altid velkommen til at kontakte os på support@juuls.dk, så skal vi nok finde en god løsning herpå!

 

Specifikationer

Produkttype: Smagekasse
Alkohol %: 13
Druer: Druer
Number: PT90501004
Egne produkter: No

Producent

Juul's Smagekasser
Logo

Hos Juul’s Vin & Spiritus tilbyder vi blandede smagekasser med alverdens spændende temaer, som du kan nyde derhjemme - Få fyldt vinreolen eller afhold din helt egen vinsmagning. Det er det absolut bedste måde at få udvidet sin vin-horisont!

Vi har sammensat smagekasserne ud fra vores personlige anbefalinger samt vores kunders favoritter.

Ikke nok med at vi har sammensat pakkeløsningen for dig, så får du oven i købet altid vores smagekasser til en god pris, fremfor hvis du skulle købe flaskerne enkeltvis.

Juul's Vin & Spiritus A/S Værnedamsvej 15, 1819 Frederiksberg

Se hele Juul's Smagekasser's udvalg

 Udsolgt Online

899,00 DKK


  • Leveringtid Udsolgt Online
  • Fragtfri levering Køb for min. 500,-
  • Afhent gratis i vores butikker

Andre har også set på

Ofte købt sammen med