Gløgg

En nordisk juletradition!

Blossa => Capionium => Radius Distillery => False => False => False => Alkoholfri Vin => Aperitif => Champagne => Cider => Dessertvin => Gløgg => Kirsebærvin => Madeira => Marsala => Montilla-Moriles => Mousserende vin => Orangevin => Portvin => Rosevin => Sherry => Søde Vine => Krydderier => Æble => Danmark => Sverige => Frederiksberg => Sjaelland => 2020 => 2021 =>
Alle priser er inkl. moms

Julehygge på flaske

Gløggen er for mange en af de hyggeligste, danske juletraditioner. 

Selvom det nogle gange kan være sjovt at lave gløggen selv, helt fra bunden, har man andre gange brug for, at det bare skal være nemt, hurtigt og lækkert. Desværre er kvaliteten på færdiglavet gløgg mildest talt varierende. Derfor har vi samlet, hvad vi synes er eksempler på virkelig god gløgg på flaske. Her finder du den bedste gløgg på markedet!

Sådan skal gløgg serveres

Vi anbefaler, at du varmer gløggen nænsomt op til omkring 65 grader. Den skal ikke koge! Du kan putte rosiner og mandelsplitter i bunden af glassset inden gløggen hældes op, eller servere dem i en skål ved siden af, så hver gæst selv kan beslutte - vi ved nemlig, at det er et hedt diskuteret emne!