Rom fra Haiti

Clairin

Den haitianske specialitet, clairin, er en naturligt gæret rom på frisk sukkerrørssaft. Langt det meste Clairin forlader aldrig Haiti. Faktisk forlader det sjældent kommunen, hvor det er produceret, i flaskeform; kunderne kommer selv anstigende til destilleriet med plasticdunke, som fyldes på stedet. Men takket været Luca Gargano og Velier er et par exceptionelle clairins nu tilgængelige i Europa. Har du aldrig smagt clairin, så må du forberede dig på en formativ oplevelse. Smagen er vanvittigt unik og kompleks, og for at bevare så meget ”terroir” og karakter som muligt, er rommen ikke spoleret med nogen former for sukker eller farvestof.

Man glemmer aldrig første gang man smagte en clairin.

Den haitianske specialitet, clairin, er en naturligt gæret rom på frisk sukkerrørssaft. Langt det meste Clairin forlader aldrig Haiti. Faktisk forlader det sjældent kommunen, hvor det er produceret, i flaskeform; kunderne kommer selv anstigende til destilleriet med plasticdunke, som fyldes på stedet. Men takket været Luca Gargano og Velier er et par exceptionelle clairins nu tilgængelige i Europa. Har du aldrig smagt clairin, så må du forberede dig på en formativ oplevelse. Smagen er vanvittigt unik og kompleks, og for at bevare så meget ”terroir” og karakter som muligt, er rommen ikke spoleret med nogen former for sukker eller farvestof.

Man glemmer aldrig første gang man smagte en clairin.

 


Clairin => False => False => Haiti => False => False =>

Sort by

Alle priser er inkl. moms