Øvrige Vine

Se vores udvalg af rosévine, dessertvine, mousserende vine, hedvine og meget, meget mere her...

Arnaud de Villeneuve => Barros => Blandy’s Madeira => Bodega Osborne => Bodegas Barbadillo => Bodegas Tradicion => Champagne Laurent Perrier => Champagne M. Brugnon => Chateau Routas => Domaine de Coyeux => Palmer & Co. => Quinta do Sagrado => Weingut Leitz => Veuve Clicquot => False => Bual => Chardonnay => Cinsault => Druer => Grenache Blanc => Malmsey => Malvasia => Muscat a petits grains => Palomino => Pedro Ximenez => Pinot Meunier => Pinot Noir => Sercial => Riesling => Sémillon => Verdelho => Andalusien => Bordeaux => Champagne => Douro => Madeira => Portvin => Rhone => Rheingau => Rivesaltes => provence => sherry - Jerez => False => 1970 => 1978 => 1992 => 1996 => 2003 => 2007 => 2008 => 2009 => 2010 => 2011 => 2015 => 2022 => 2017 => 2020 => 1965 => False => Portugal => Spanien => Tyskland => Frankrig => Champagne => Portvin => Rosevin => Sherry => Søde Vine => Madeira =>
Alle priser er inkl. moms

Alverdens typer af vin

Gå på opdagelse i vores store udvalg af forskellige vintyper og -stile. Hos Juul’s Vin & Spiritus har vi, udover rødvin og hvidvin, et spændende sortiment af rosé, bobler, hedvin og dessertvine. Desuden tilbyder vi det absolut bedste alkoholfrie vin fra topproducenten Weingut Leitz.  Vi stræber efter at imødekomme enhver smag og at levere de bedste vine til prisen.

Når vejret inviterer til det…

… så sørger vi for at der er rigeligt med rosévin på køl!
Farve- og smagsmæssigt kan der være stor forskel på rosévinene, og vi har, med vores udvalg fra hele verden, lidt til enhver smag. Uanset om du er til sødmefulde, frugtige vine, eller om du foretrækker en knastør og frisk rosé, så er du hermed dækket ind!

Drikker man kun bobler, når man har særlig anledning til det?

Overhoved ikke! At åbne en flaske mousserende vin er så festligt i sig selv, at det alene er en anledning nok! Vi har et bredt udvalg af mousserende og perlende vine fra hele verden! Alt fra de bedste champagner til crémant, cava og prosecco - Lige fra de tørre brut-varianter til de sødere bobler.

Vin til den søde tand

Dessertvin er en fællesbetegnelse for den søde vin der komplimenterer middagens sidste servering og traditionelt runder en aften af. Det er et oplagt valg til at akkompagnere den søde dessert eller osten, men det er også et forfriskende indslag til en bid eftermiddagskage serveret i de bløde dagligstuemøbler.

Vi har lidt af en sød tand hos Juul’s Vin & Spiritus, så der er lidt at vælge mellem, når det handler om at finde den rette søde vin! 

Forstærkede vine

Hedvin er en vin med en høj alkoholprocent over det, som kan opnås ved vanlig gæring. Normalt ligger en hedvin på 14 - 20 %-vol. Alkoholprocenten forøges typisk ved tilsættelse af brændevin. Oprindeligt var dette en metode for at forlænge vinens holdbarhed, men idag er det en bevidst vinstil, som Vermouth, aperitiffer, Madeira, Portvin og Sherry, der ofte benyttes som aperitif eller som dessertvin. 

Hvad er orangevin?

Forenklet sagt er Orangevin en hvidvin, der er fremstillet på “rødvinsmetoden”. Der er altså tale om en hvidvin, produceret på grønne druer, hvor drueskallerne inkluderes i gæringsprocessen så farve og smag ekstraheres fra skallerne.

Det giver en fantastisk kompleks hvidvinsstil, som ofte falder i rosé-elskernes smag, med noter af orangeskal og krydderier. En helt anderledes smagsoplevelse!

De bedste alkoholfrie vine

Det er en jagt at opsnuse en alkoholfri vin, der faktisk smager af rigtig vin! Det skal ikke bare smage af iste eller druemost. En god alkoholfri vin må gerne snyde os lidt og have en lækker vinøs karakter og et tydeligt aftryk af den drue den er fremstillet på!

Jagten er endelig forbi - for vi hos Juul’s Vin & Spiritus har et nøje selekteret udvalg af kun de bedste alkoholfrie alternativer - også alkoholfri spiritus og cocktails!