KO Wines Pinot Noir

75 CL
13 %

Smagsnoter

Rød frugt
Mørke bær
Vanilje
Chokolade
Laktiske noter
3 af 5
Smag / Krop / Fylde
2 af 5
Syre
1 af 5
Sødme
MÆNGDERABAT 43% - KUN ONLINE

79,00 DKK v/ 6 stk.

Spar 360,00 DKK

139,00 DKK v/ 1 stk.

  • Leveringtid 1 - 3 hverdage
  • Fragtfri levering Køb for min. 500,-
  • Afhent gratis i vores butikker
Download produktbillede

Beskrivelse

I det røde hjørne, med en flaskestørrelse på 75cl, vores ubesejrede mester og New World Champion, som er fløjet hele vejen fra de forenede stater til Danmark for at forsvare sin titel – Lav noget larm for K.O. WINES PINOT NOIR! Før du kaster håndklædet i ringen efter en lang dag, burde du gøre dig selv den enorme tjeneste at skænke dig selv et glas af denne kampklare Pinot Noir fra Californien – Det er et sandt middel mod nederlag!

Af en knock-out vin at være er K.O. en utrolig smooth oplevelse. Fermentering på ståltank - Sometimes you just have to roll with the punch-downs! Resultatet er en frugtig og balanceret Pinot med masser af mørk frugt, vanilje og silkebløde tanniner, der bare hænger ved!

Flasket eksklussivt til Juul's Vin & Spiritus' alsidige sortiment af value-for-money vine. Det hele startede i Lodi, Californien, hvor druerne er dyrket af de dygtige og prisvindende vinavlere hos Scotto Family Wine Cellars. Vinen er personligt udvalgt af os hos Juul’s Vin og Spiritus, og i samarbejde med Eagle Rock er etiketten designet, flaskerne fyldte og vinene importeret til Danmark!

Farve: Mørk Rubin.
Duft: Fuldmodne, mørke kirsebær og hints af vanilje.
Smag: En silkeblød, cremet mundfølelse som mælkechokolade med masser af komplekse noter af mørk frugt og vanilje.

Serveringsforslag: Nyd den let afkølet, når du synker ned i de bløde møbler efter en hård kamp! Den passer glimrende til fjerkræ, men kan også klare svinekød eller bouef bourguignon.

Specifikationer

Produkttype: Rødvin
Alkohol %: 13
Land: USA
Region: Californien
Druer: Pinot Noir
Number: 10731050
Egne produkter: Yes

Producent

Scotto Family Cellars / Eagle Rock Vineyards
Logo

Scotto Family Cellars er en 5.generations familieejet og - drevet vingår. Hvis dine rejser bringer dig til det nordlige Californien, skal du uden tøven sørge for at besøge Scotto-familiens tastingroom i downtown Lodi!

Scotto Family Cellars har nogle af Californiens fineste avlere som partnere, herunder Fry Family og deres Mohr-Fry Ranch Vineyard og vinfremstillingsvisionær Ron Silva fra Silvaspoons Vineyard i Lodis Alta Mesa-region. Disse familievinmarker deler en multigenerationshistorie og en hengivenhed til at fremstille fremragende vine.

Lodi er mere end bare en by. Det er også centrum for Lodi AVA (American Viticultural Area), der er hjemsted for mere end 100.000 acres vinproduktion, hvilket gør det til et af de største i Californien. Dagtemperaturerne er en smule køligere end vinmarkerne mod syd i hele Central Valley. Temperaturerne fortsætter med at falde endnu lavere, efterhånden som solen går ned for at give vinstokkene tid til at komme sig efter dagens relative varme, hvilket bremser modningen og bevarer syren - et varemærke for de fine vine, der produceres i dette middelhavsklima.

Bemærk forresten certifikatet “LODI RULES" for Sustainable Wine growing! Det er Californiens originale bæredygtige vindyrkningsprogram. LODI RULES-certificerede avlere udgør et innovativt fællesskab med en forpligtelse til at dyrke kvalitetsdruer gennem implementering af vindyrkningspraksis, der balancerer miljømæssige, sociale og økonomiske mål.

20 S Cluff Ave, Lodi, CA 95240, USA

Se hele Scotto Family Cellars / Eagle Rock Vineyards's udvalg

 På lager online

139,00 DKK

  • Leveringtid 1 - 3 hverdage
  • Fragtfri levering Køb for min. 500,-
  • Afhent gratis i vores butikker

Andre har også set på

Ofte købt sammen med