KO Wines Chardonnay

75 CL
12 %

Smagsnoter

Stenfrugt
Citrus
Vanilje
Kokos
3 af 5
Smag / Krop / Fylde
3 af 5
Syre
1 af 5
Sødme
Forlaget SMAG
16,5/20 point
MÆNGDERABAT 43% - KUN ONLINE

79,00 DKK v/ 6 stk.

Spar 360,00 DKK

139,00 DKK v/ 1 stk.

  • Leveringtid 1 - 3 hverdage
  • Fragtfri levering Køb for min. 500,-
  • Afhent gratis i vores butikker
Download produktbillede

Beskrivelse

I det hvide hjørne, med end flaskestørrelse på 75 cl, vores challenger, en værdig modstander og en ambitiøs prize-fighter fra Californien – Giv en stor hånd til K.O. WINES CHARDONNAY! Hele vejen til Danmark fra de forenede stater for at udfordre dine smagsløg. En hvilken som helst anden vin, der er dumdristig nok til at stille sig i mellem K.O. Chardonnay og dens titel, skal være indstillet på kamp til stregen!

En læskende, lækker Chardonnay, takket være fermentering på ståltank for at bevare dens frugtige karakter. Du har fortjent et godt glas efter en hård kamp, så du kan være fit for fight igen imorgen!

Oplev en Goden State Chardonnay fra Lodi, Californien, hvor druerne er dyrket af de dygtige og prisvindende vinavlere hos Scotto Family Wine Cellars. Vinen er personligt udvalgt af os hos Juul’s Vin og Spiritus, og i samarbejde med Eagle Rock er etiketten designet, flaskerne fyldte og vinene importeret til Danmark! En eksklussiv vinoplevelse, som kun kan fås her hos Juul's Vin & Spiritus.

Farve: Strågul.
Duft: En liflig duft af umodne ferskner.
Smag: En læskende, lækker oplevelse pakket med citrus og noter af stenfrugter, hints af vanilje og af tropiske frugter.

Serveringsforslag: Forkæl dig selv, og nyd den afkølet, fx til ovnstegt eller grillet kylling.

Specifikationer

Produkttype: Hvidvin
Alkohol %: 12
Land: USA
Region: Californien
Druer: Chardonnay
Number: 15731020
Egne produkter: Yes

Producent

Scotto Family Cellars / Eagle Rock Vineyards
Logo

Scotto Family Cellars er en 5.generations familieejet og - drevet vingår. Hvis dine rejser bringer dig til det nordlige Californien, skal du uden tøven sørge for at besøge Scotto-familiens tastingroom i downtown Lodi!

Scotto Family Cellars har nogle af Californiens fineste avlere som partnere, herunder Fry Family og deres Mohr-Fry Ranch Vineyard og vinfremstillingsvisionær Ron Silva fra Silvaspoons Vineyard i Lodis Alta Mesa-region. Disse familievinmarker deler en multigenerationshistorie og en hengivenhed til at fremstille fremragende vine.

Lodi er mere end bare en by. Det er også centrum for Lodi AVA (American Viticultural Area), der er hjemsted for mere end 100.000 acres vinproduktion, hvilket gør det til et af de største i Californien. Dagtemperaturerne er en smule køligere end vinmarkerne mod syd i hele Central Valley. Temperaturerne fortsætter med at falde endnu lavere, efterhånden som solen går ned for at give vinstokkene tid til at komme sig efter dagens relative varme, hvilket bremser modningen og bevarer syren - et varemærke for de fine vine, der produceres i dette middelhavsklima.

Bemærk forresten certifikatet “LODI RULES" for Sustainable Wine growing! Det er Californiens originale bæredygtige vindyrkningsprogram. LODI RULES-certificerede avlere udgør et innovativt fællesskab med en forpligtelse til at dyrke kvalitetsdruer gennem implementering af vindyrkningspraksis, der balancerer miljømæssige, sociale og økonomiske mål.

20 S Cluff Ave, Lodi, CA 95240, USA

Se hele Scotto Family Cellars / Eagle Rock Vineyards's udvalg

Anmeldelser

Forlaget SMAG“En frisk og solid mundfuld tropefrugt, især ananas, melon og mango, suppleret af et lille skud syre, der ledsager uden at overdøve. Den smager mere af frugt og friskhed end af klassisk Chardonnay, men den smager pænt og reelt og er brugbar både med og uden mad.” - 16,5/20 point
 På lager online

139,00 DKK

  • Leveringtid 1 - 3 hverdage
  • Fragtfri levering Køb for min. 500,-
  • Afhent gratis i vores butikker

Andre har også set på

Ofte købt sammen med