Italiensk Smagekasse

Pakke
0 %

Smagsnoter

Mørke bær
4 af 5
Smag / Krop / Fylde
3 af 5
Syre
1 af 5
Sødme
SPAR 26% - KUN ONLINE

Før pris 784,00 DKK Spar 205,00 DKK

 Udsolgt Online

579,00 DKK


  • Leveringtid Udsolgt Online
  • Fragtfri levering Køb for min. 500,-
  • Afhent gratis i vores butikker

Beskrivelse

Italien er uden tvivl ét af de mest alsidige vinlande.
Det langstrakte land har store klimamæssige variationer - De nordligste vinzoner er på samme breddegrad som Bourgogne, mens de sydligste er på niveau med Nordafrika. Der er derfor fuldstændig umuligt at generalisere de italienske rødvine. Vores italienske smagekasse indeholder et bredt udvalg af kvalitetsvine fra blandt andet Toscana, Piemonte, Puglia og Marche.

Kassen indeholder:

BAROLO
Terre di Bo's Barolo har en knockout-næse af sød kanel, allehånde, kaffe, sorte frugter og toast, som efterfølges af en ekspansiv krop, moden frugt, forførende tekstur og en overdådig, glat finish.
Fremstillet på 100 % Nebbiolo, høstet manuelt i oktober. Druerne afstilkes og presses og gennemgår maceration med skind i 12 til 15 dage, komplet med malolaktisk gæring før vinteren. Herefter lagres vinen på egetræsfade i 24 - 28 måneder. En vellavet, drikkemoden Barolo med stort potentiale

CHIANTI
Vadossi Chianti Riserva er en elegant og klassisk rødvin fra Toscana i Italien. Den er lavet på 100% Sangiovese. 
Vineriet 'Bonacchi' ligger ikke langt fra centrum af Montalcino i Molino della Suga. Dette gamle bondehus er for nylig blevet renoveret i perfekt toscansk stil. En fantastisk beliggenhed med panoramaudsigt over egne vinmarker og olivenlunde. 

BARBERA D'ASTI
Franco Francesco Barbera d'Asti Trej Amis fremstilles på Barbera-druer fra Colline Alfieri bakkerne uden for San Damiano d'Asti. Dette vidunderlige terræn giver druerne optimal soleksponering. Druerne høstes manuelt. Vinen gennemgår malolaktisk fermentering, hvilket giver afrunder syren og giver en cremet fylde. Vinen lagres desuden i barriques i 6 måneder og derefter 6 måneder i flaske før udgivelse.

CHARDONNAY, PUGLIA
Il Gallo Esigenti er en fyldig hvidvin fra Puglia i det sydlige Italien. Den er lavet på druen Chardonnay, som her i Puglias sol udvikler masser af fedme og en rund og blød syre. På etiketten står der ”un buon bicchiere di vino” – og et godt glas vin er ganske enkelt hvad man får. Og så til en pris, som er meget, meget venlig i forhold til kvaliteten!

VINO ROSSO
Italien er ubestridt verdens mest varierende vinland med en endeløs række af små ukendte vindistrikter og druer, som mange aldrig har hørt om.
Rosso Piceno, af Tenuta De Angelis fra området Ascoli Piceno, kombinerer fornøjelserne ved friskheden, smagen og skønheden af ​​en ungdommelig vin med den komplekse struktur af en fyldigere rød. Den er dedikeret til dem, der ønsker at nyde buketten af ​​en ekstraordinært let, klassisk rødvin, der unddrager sig alvoren af ​​fyldigere, fadlagrede vine.

NEGROAMARO & MALVASIA NERO
Candido La Carta Riserva er en fyldig og smagfuld rødvin fra det sydlige Italien. Den er lavet på en af Puglias essentielle druer, Negroamaro, med en knivspids Malvasia Nera (omtrent 5%) – endnu en italiensk specialitet som giver vinen balance, mørk frugt og florale noter. Vinen gæres på tank og lagres efterfølgende på store botti, hvilket også sætter et behersket præg på vinen.

Specifikationer

Alkohol %: 0
Land: Italien
Druer: Druer
Number: 90502027
Egne produkter: Yes

Producent

Juul's Smagekasser
Logo

Hos Juul’s Vin & Spiritus tilbyder vi blandede smagekasser med alverdens spændende temaer, som du kan nyde derhjemme - Få fyldt vinreolen eller afhold din helt egen vinsmagning. Det er det absolut bedste måde at få udvidet sin vin-horisont!

Vi har sammensat smagekasserne ud fra vores personlige anbefalinger samt vores kunders favoritter.

Ikke nok med at vi har sammensat pakkeløsningen for dig, så får du oven i købet altid vores smagekasser til en god pris, fremfor hvis du skulle købe flaskerne enkeltvis.

Juul's Vin & Spiritus A/S Værnedamsvej 15, 1819 Frederiksberg

Se hele Juul's Smagekasser's udvalg

 Udsolgt Online

579,00 DKK


  • Leveringtid Udsolgt Online
  • Fragtfri levering Køb for min. 500,-
  • Afhent gratis i vores butikker

Andre har også set på

Ofte købt sammen med