Laurent Perrier Cuvee Rose

75 CL
12 %
 Udsolgt online

785,00 DKK


  • Leveringtid Ikke tilgængelig
  • Fragtfri levering Køb for min. 500,-
  • Afhent gratis i vores butikker

Specifikationer

Produkttype: Champagne
Alkohol %: 12
Land: Frankrig
Region: Champagne
Druer: Pinot Noir (100 %)
Number: 30105010
Egne produkter: No

Producent

Champagne Laurent Perrier
Logo

Laurent-Perrier blev grundlagt i 1812 af André Michel Pierlot og tog navnet Vve Laurent-Perrier, da Mathilde Emilie Perrier, enke efter Eugène Laurent, kombinerede de to efternavne, efter at hun besluttede at udvide forretningen.

Eugénie Hortense Laurent, hendes datter, arvede huset i 1925 og solgte det til Marie-Louise Lanson de Nonancourt i 1939.

Under anden verdenskrig drev Marie-Louise Lanson de Nonancourt forretningen, mens to af hendes sønner, Maurice og Bernard, sluttede sig til den franske modstand. I 1945 begyndte Bernard de Nonancourt en krævende læreplads og lærte alle aspekter af vinfremstilling fra vin til kælder, inden han blev udnævnt i oktober 1948 til formand og administrerende direktør. På det tidspunkt beskæftigede huset omkring 20 mennesker og sendte 80.000 flasker om året.

Med sin passion for champagne, en respekt for traditionelle værdier og, vigtigst af alt, for mennesker, inspirerede Bernard de Nonancourt Laurent-Perrier med sin uafhængige ånd og kreative frækhed.

Han etablerede privilegerede samarbejdsrelationer med vindyrkere og kombinerede innovation og tradition. Han skabte Laurent-Perrier-signaturen med friskhed, finesse og elegance og udviklede et unikt sortiment af champagner, der i dag eksporteres til mere end 160 lande verden over.

32 Av. de Champagne, 51150 Tours-sur-Marne, Frankrig

Se hele Champagne Laurent Perrier's udvalg

 Udsolgt online

785,00 DKK


  • Leveringtid Ikke tilgængelig
  • Fragtfri levering Køb for min. 500,-
  • Afhent gratis i vores butikker

Andre har også set på

Ofte købt sammen med