Plantation Barbados Extreme no 5 WIRD Vintage 2000

2000
70 CL
47,8 %

Smagsnoter

Tropisk frugt
Honning
Nødder
Citrus
5 af 5
Smag / Krop / Fylde
1 af 5
Sødme
 Udsolgt Online

2.999,00 DKK


  • Leveringtid Udsolgt Online
  • Fragtfri levering Køb for min. 500,-
  • Afhent gratis i vores butikker

Beskrivelse

OBS. Grundet begrænset lager og stor efterspørgsel bliver bestillinger af Extreme indsamlet via kontaktformular, og der trækkes lod blandt alle henvendelser. 

Du skriver dig op ved at udfylde formularen her på siden.

Max ét lod per person. Forsøg på snyd medfører ekskludering fra lodtrækningen.

De heldige bliver kontaktet på mail mandag d. 4. Juli 2022

Den længe ventede 5. Edition af Plantations Extreme-serie er landet! Destination er denne gang Barbados og Ferrands eget destilleri: West Indies Rum Distillery. De 3 aftapninger er alle udsmykket med den lokale kunstner Alex Mars’ illustrationer af livet på øen. Årgang 2000 er en legendarisk årgang fra lige netop West Indies Rum Distillery, og det er derfor kun passende at den er inkluderet her. Rommen blev på ganske unik vis destilleret på både vulcan chamber still, gregg pot still og en kolonne-still. De første 5 år lagrede den på bourbonfade i tropisk klima, hvorefter rommen blev flyttet til Europa. Her lå den 14 år på bourbonfade og 2 år på Ferrands cognacfade, før den blev tappet ved 47,8% i kun 929 eksemplarer – alle uden tilsat sukker eller farvestof.

Farve: Mørkt rav.
Duft: Dyb og kompleks duft med noter af honning, citrongræs og oolong-te.
Smagsnoter: Tæt og frugtig i munden, hvor man bl.a. finder tropisk frugt (guava), jordbær, grapefrugt og hasselnødder.

Serveringsforslag: Bør nydes rent.

 

Max 1 fl. per kunde
Denne aftapning er ekskluderet fra alle rabatkoder

 

Specifikationer

Produkttype: Rom
Alkohol %: 47,8
Årgang: 2000
Alder: 21 år
Land: Caribien
Region: Barbados
Number: 90404478
Egne produkter: Yes
Antal flasker aftappet: 929
Uden tilsat farvestof
Uden tilsat sukker

Producent

Maison Ferrand
Logo

Maison Ferrand, anført af spiritus-guruen Alexandre Gabriel, er firmaet bag nogle af de mest essentielle cognac, rom og gins i det moderne spirituslandskab. Under paraplyen findes blandt andet Pierre Ferrand Cognac, Plantation Rum og Citadelle Gin, rom under mærket Kaniché og cognac under navnet Claude Chatelier. Desuden produceres en række luksuslikører, hvoraf især deres curaçao har vakt begejstring i cocktailbarer verden over. Firmaet favner bredt, men fælles for hver en dråbe er en urokkelig dedikation til kvalitet.

Maison Ferrand blev skabt med én mission: at bevare Frankrigs gastronomiske skatte. Alexandre har gjort en dyd ud af at ånde liv i gamle og for længst glemte traditioner, og den evigt lærelystne franskmand er blandt andet kendt for at opstøve og opkøbe gamle arkiver fra konkursramte huse, for at lære mere om fortidens produktionsmetoder. Men hos Ferrand forstår man også værdien af fornyelse, og i dag værdsættes innovation lige så højt som tradition. Dette ses tydeligt i mærket Citadelle Gin. At få lov til at destillere gin i Cognac krævede nemlig fem års bureaukratisk kamp mod områdets stædige spiritusgiganter.

Sidenhen har foretagendet bredt sig ud over Frankrigs landegrænser, og i dag er Ferrand måske mest kendt for sin serie af rom. Under navnet Plantation opkøber Alexandre rom fra mange forskellige lande i Caribien og efterlagrer dem i Frankrig på cognac-fade. I serien findes rom til både begynderen og kenderen, til både daiquirien og Glencairn-glasset. Firmaet købte i 2017 Barbados-destilleriet West Indies Rum Distillery, og har nu altså også egen romproduktion helt fra bunden.

Se hele Maison Ferrand's udvalg

 Udsolgt Online

2.999,00 DKK


  • Leveringtid Udsolgt Online
  • Fragtfri levering Køb for min. 500,-
  • Afhent gratis i vores butikker

Andre har også set på

Ofte købt sammen med