Plantation Ping X Trinidad 26 years

70 CL
53 %

Smagsnoter

Karamel
Varme krydderier
Kokos
4 af 5
Smag / Krop / Fylde
5 af 5
Sødme
 Ukendt tilgængelighed

18.750,00 DKK

emailKontakt ved interesse
  • Leveringtid Kontakt for info
  • Fragtfri levering Køb for min. 500,-
  • Afhent gratis i vores butikker

Beskrivelse

Ping X Trinidad 26 Years er sandsynligvis én af de mest eftertragtede rom fra Plantation. Og med god grund! Det er nemlig det legendariske destilleri, Caroni, som har leveret rommen i flasken. Caroni er nu lukket, og chancerne for at smage rom fra deres famøse kedler bliver færre og færre. Men Plantation Ping X er også en atypisk Caroni, idet de typiske noter af diesel, tjære og nylagt asfalt bøjer sig for en delikat karamelsødme.

Ping X er frigivet i forbindelse med ejeren af Juuls Vin og Spiritus, Michael Madsens, 40-års jubilæum i branchen. Rommen er tappet i en flot karaffelflaske og leveres i en prægtig, lakeret trækasse.

Farve: Mørk mahogni

Duft: Meget fyldig og intens duft med ahornsirup og ristede kastanjer, sandeltræ, læder, sød lakrids og appelsin med nelliker.

Smagsnoter: Tung og opulent. Et overflødighedshorn af flødekaramel, kaffe og toppen af drømmekagen.

Serveringsforslag: Bør drikkes rent

Specifikationer

Produkttype: Rom
Alkohol %: 53
Alder: 26 år
Land: Trinidad
Number: 50641282
Egne produkter: Yes
Antal flasker aftappet: 200

Producent

Maison Ferrand
Logo

Maison Ferrand, anført af spiritus-guruen Alexandre Gabriel, er firmaet bag nogle af de mest essentielle cognac, rom og gins i det moderne spirituslandskab. Under paraplyen findes blandt andet Pierre Ferrand Cognac, Plantation Rum og Citadelle Gin, rom under mærket Kaniché og cognac under navnet Claude Chatelier. Desuden produceres en række luksuslikører, hvoraf især deres curaçao har vakt begejstring i cocktailbarer verden over. Firmaet favner bredt, men fælles for hver en dråbe er en urokkelig dedikation til kvalitet.

Maison Ferrand blev skabt med én mission: at bevare Frankrigs gastronomiske skatte. Alexandre har gjort en dyd ud af at ånde liv i gamle og for længst glemte traditioner, og den evigt lærelystne franskmand er blandt andet kendt for at opstøve og opkøbe gamle arkiver fra konkursramte huse, for at lære mere om fortidens produktionsmetoder. Men hos Ferrand forstår man også værdien af fornyelse, og i dag værdsættes innovation lige så højt som tradition. Dette ses tydeligt i mærket Citadelle Gin. At få lov til at destillere gin i Cognac krævede nemlig fem års bureaukratisk kamp mod områdets stædige spiritusgiganter.

Sidenhen har foretagendet bredt sig ud over Frankrigs landegrænser, og i dag er Ferrand måske mest kendt for sin serie af rom. Under navnet Plantation opkøber Alexandre rom fra mange forskellige lande i Caribien og efterlagrer dem i Frankrig på cognac-fade. I serien findes rom til både begynderen og kenderen, til både daiquirien og Glencairn-glasset. Firmaet købte i 2017 Barbados-destilleriet West Indies Rum Distillery, og har nu altså også egen romproduktion helt fra bunden.

Se hele Maison Ferrand's udvalg

 Ukendt tilgængelighed

18.750,00 DKK

emailKontakt ved interesse
  • Leveringtid Kontakt for info
  • Fragtfri levering Køb for min. 500,-
  • Afhent gratis i vores butikker

Andre har også set på

Ofte købt sammen med