Sådan får du mandlen hver gang

 

... Du drikker Adriatico Amaretto!

Hvad skal man drikke til risalamande? Det kan være en hård nød at knække. Måske plejer du at drikke portvin, men i år ryster vi jule-posen og serverer cocktails på Adriatico Amaretto!

Den er lavet på ægte mandler (og vi snakker de meget fine Filippo Cea-mandler fra Puglia) så du er sikker på, at hvis den ikke er i skålen, så er den i hvert fald i glasset. Desuden indeholder den kun cirka halvt så meget sukker, som en typisk amaretto. Derfor kan den godt ledsage julens søde stunder uden at du får sukkerchok. 

Adriatico fungerer ikke kun til risalamanden, men til alle decembers hyggestunder.

Hvid Jul med Adriatico Bianco

Adriatico findes også i en bianco-udgave! Mens Adriaticos "normale" udgave (som er alt andet end normal) er lavet på ristede mandler og infuseret med kanel, kaffe, kakao og havsalt, er Bianco lavet på knuste mandler, lidt a la mandelmælk. Den er også lidt lettere rent alkoholmæssigt: kun 16%.


Cherry Christmas
 

Mandel-kirsebær-synergien er komplet! En perfekt cocktail til at ledsage risalamande. 

Glas: Lowball
Garnish: Et godt cocktailkirsebær og evt. mandelflager


Sådan laver du en Cherry Christmas

Hæld alle ingredienser i et glas med knust is, rør godt rundt og garnish. Du kan også hælde kirsebærlikøren i til sidst for at få en flot visuel effekt!

Double Crushed
 

Hvid jul i et glas!

  • 5 cl Adriatico Bianco
  • 0,5 cl friskpresset citronsaft
  • Knust is

Glas: Noget flot!
Garnish: En skive lime


Sådan laver du en Double Crushed:

  • Hæld Adriatico og citronsaft over knus is, pynt med lime og server.

Almond Margarita
 

Christmas calls for tequila.

  • 5 cl Adriatico Bianco
  • 2 cl tequila
  • 3 cl friskpresset citron eller lime
  • 1 cl triple sec

Glas: Lowball
Garnish: En skive lime


Sådan laver du en Almond Margarita

  • Shake alle ingredienser med is.
    Hæld cocktailen over i et lowball glas med is og garnish.

Almond Margarita

Puglia Paloma
 

Den mexicanske klassiker får en mandelmakeover.


Glas: Highball
Garnish: En skive grapefrugt


Sådan laver du en Puglia Paloma

  • Hæld de 3 første ingredienser i et højt glas med is, top med sodavand og rør nænsomt rundt. Garnish med grape.

Puglia Paloma

Pugliato
 

Som en Negroni Sbagliato i julesweater!

  • 2,5 cl Adriatico Roasted Almonds
  • 2,5 cl sød vermouth - vi anbefaler Cocchi
  • Et splash tør mousserende vin

Glas: Lowball
Garnish: En skive appelsin.


Sådan laver du en Pugliato

Bland alle ingredienser i et glas med is, rør nænsomt rundt og garnish.