Pinot Noir Smagekasse

Pakke
13 %

Smagsnoter

Rød frugt
Vanilje
2 af 5
Smag / Krop / Fylde
3 af 5
Syre
1 af 5
Sødme
SPAR 23% - KUN ONLINE
Førpris 1.004,00 DKK Spar 229,00 DKK
 Udsolgt Online

775,00 DKK


  • Leveringtid Udsolgt Online
  • Fragtfri levering Køb for min. 500,-
  • Afhent gratis i vores butikker
Download produktbillede

Beskrivelse

Få druer er så oplagte til en smagekasse, som Pinot Noir – og det er ikke bare fordi vi elsker Pinot Noir, men fordi den dyrkes mange steder i verden og med mange stilarter for øje. Her er det lidt af en ”world tour” med vores favoritter, både fra klassiske regioner som Bourgogne og Oregon og kender-enklaver som Pfalz og Napa. Fra let og elegant til det lidt mere fyldige – Pinot Noir kan det hele!

Kassen sendes fragtfrit og indeholder følgende:


LIGHT HORSE PINOT NOIR - CALIFORNIEN
Opkaldt efter Jamieson Ranchs særlige race af ”miniatureheste”, knap en meter høje, som strejfer om på ejendommen – når de altså ikke er ”på arbejde” som terapi- og servicedyr.
Vinen er lavet på 100% Pinot Noir og ligger en tid  på fransk eg inden den tappes.

BECKER PINOT NOIR VIN NATURE - ALSACE
Domaine Jean Becker er et gammelt familieejet vinhus i Alsace med rødder tilbage til 1610. Siden 1999 har de dyrket deres vinmarker økologisk vin og har derfor siden 2001 udelukkende budt på økologisk vin.
Med denne Pinot Noir ”Nature”, viser vinhuset til fulde sit engagement til økologisk vinproduktion med så lidt indgriben så muligt. Resultatet er en saftig, læskende vin med stor frugt og farligt høj ”letdrikkelighed”.

NEIPPERG SPÄTBURGUNDER - TYSKLAND
Graf Neipperg Spätburgunder Trocken er en rødvin fra Württemburg lavet på 100% Spätburgunder, som bestemt ikke er allemandseje i området, hvor druer som Trollinger og Lemberger dominerer landskabet. De lokale druer kommer dog sjældent op på den spændstighed og næsten burgundiske elegance, som Graf Neipperg formår at lokke ud af Spätburgunderen.

ELEPHANT HILL PINOT NOIR - NEW ZEALAND
Kun et stenkast fra Stillehavet, på Te Awanga-kysten i Hawke’s Bay, New Zealand, finder man det smukke og innovative vineri Elephant Hill. 
Central Otago er verdenskendt for at producere storslåede Pinot Noir vine. Netop denne vin afspejler særligt Elephant Hill's passion for sorten.

MILLEBUIS BOURGOGNE - FRANKRIG
Ingen Pinot Noir-pakke er komplet uden Bourgogne, og den famøse regions repræsentant kommer denne gang fra det gamle kooperativ, Millebuis, i Buxy.
Millebuis’ marker er syd- og sydøstvendte, stenede og kalkrige, og giver perfekte betingelser for saftig, elegant og harmonisk Pinot Noir. Efter høsten sorteres druerne med fotometrisk analyse for at sikre optimal kvalitet. Vinen ligger 12 måneder på fad, både nye og 5-år gamle, inden den tappes.

GABEL PINOT NOIR - TYSKLAND
Denne Spätburgunder fra Weingut Gabel viser hvor flot druen kan tage sig ud i Pfalz, selv i mere prisvenlige eksemplarer. Hos Weingut Gabel finder man levende og læskende syre og en farligt høj ”bælle-faktor” – særligt i denne Spätburgunder fra Estate Wines-serien, som kun har ligget på ståltanke og strutter af rød frugt.

Specifikationer

Produkttype: Smagekasse
Alkohol %: 13
Druer: Pinot Noir (100 %)
Number: 90502032
Egne produkter: Yes

Producent

Juul's Smagekasser
Logo

Hos Juul’s Vin & Spiritus tilbyder vi blandede smagekasser med alverdens spændende temaer, som du kan nyde derhjemme - Få fyldt vinreolen eller afhold din helt egen vinsmagning. Det er det absolut bedste måde at få udvidet sin vin-horisont!

Vi har sammensat smagekasserne ud fra vores personlige anbefalinger samt vores kunders favoritter.

Ikke nok med at vi har sammensat pakkeløsningen for dig, så får du oven i købet altid vores smagekasser til en god pris, fremfor hvis du skulle købe flaskerne enkeltvis.

Juul's Vin & Spiritus A/S Værnedamsvej 15, 1819 Frederiksberg

Se hele Juul's Smagekasser's udvalg

 Udsolgt Online

775,00 DKK


  • Leveringtid Udsolgt Online
  • Fragtfri levering Køb for min. 500,-
  • Afhent gratis i vores butikker

Andre har også set på

Ofte købt sammen med