Rhum JM Shrubb Liqueur d Orange

70 CL
35 %

Smagsnoter

Floral / blomstret
Varme krydderier
Orangenoter
4 af 5
Smag / Krop / Fylde
5 af 5
Sødme
 Udsolgt online

249,00 DKK


  • Leveringtid Ikke tilgængelig
  • Fragtfri levering Køb for min. 500,-
  • Afhent gratis i vores butikker

Beskrivelse

Rhum JM Shrubb Liqueur d’Orange er en luksus-orangelikør der vil få dig til at glemme alt om Cointreau. Den er baseret på god, lagret agricole-rom fra JM, som er tilsat appelsin, lokalt dyrket vanilje, kanel og muskatnød. Til sidst er blandingen smagt til med en anelse sukkerrørssirup som giver en delikat sødme. Prøv den rent, over is eller i cocktails.

Farve: Gylden orange.
Duft: Orangeblomstvand og varme krydderier.
Smagsnoter: Flot dybde i smagen – man mærker rommen! Noter af vanilje og kandiseret appelsin.

Serveringsforslag: Kan drikkes rent over is eller bruges i cocktails hvor den kan erstatte curaçao og lignende produkter.

Specifikationer

Produkttype: Likør
Alkohol %: 35
Land: Martinique (Frankrig)
Number: 50911580
Egne produkter: Yes

Producent

Rhum JM
Logo

Den plantage, hvor Rhum JM produceres i dag, var oprindeligt blot et sukkerraffinaderi, men da Jean-Marie Martin købte ejendommen i 1845, skiftede han fokus fra sukker til rom. Jean-Marie havde hurtigt spottet, at de unikke forhold i markerne for foden af Mont Pelée skabte sukkerrør af en uovertruffen kvalitet, som ville gøre sig fortrinligt i rhum agricole. Og den dag i dag dyrker man stadig 100% af destilleriets sukkerrør på de stejle skråninger af den vældige vulkan. JM fremhæver 4 ting, der er afgørende for terroiret: den frodige, vulkanske jord, den tropiske fugtighed fra det lave skydække, ventilationen fra havbrisen der blæser ind på vulkanen og køler markerne ned samt den gode dræning i de stejle bjergsidemarker. For at bevare alle sukkerrørets aromaer presses de indenfor 1 time af høsttidspunktet!

Ved siden af destilleriet og markerne ligger kældrene, hvor en del af rommen lagres i længere perioder. Ved JM bruger man fortrinsvis bourbonfade af amerikansk egetræ, men nu og da ses også nye, ubrugte fade, armagnacfade, cognacfade og calvadosfade. Når fadene brændes hos JM, gøres det ved, at man antænder højstyrke rom i fadet – et imponerende syn!

Rhumerie de Fonds Préville – Macouba Martinique

Se hele Rhum JM's udvalg

 Udsolgt online

249,00 DKK


  • Leveringtid Ikke tilgængelig
  • Fragtfri levering Køb for min. 500,-
  • Afhent gratis i vores butikker