Johnnie Walker Green Label

70 CL
43 %

Smagsnoter

Tørret frugt
Varme krydderier
2 af 5
Røg
4 af 5
Smag / Krop / Fylde
2 af 5
Sødme
 Udsolgt Online

349,00 DKK


  • Leveringtid Udsolgt Online
  • Fragtfri levering Køb for min. 500,-
  • Afhent gratis i vores butikker
Download produktbillede

Beskrivelse

Vi tilbyder nu, i en begrænset periode, at få graveret en personlig hilsen eller tekst på de 3 Johhnie Walker whiskyer: Green Label, Gold Label og Blue Label.
 
Det eneste, du skal gøre, er at skrive den besked, du ønsker graveret, i kommentarfeltet når du tjekker ud. 

VIGTIGT

Der er MAKSIMALT plads til 20 tegn pr. indgravering. 
Flaskerne afsendes først d. 24/5 - så du vil modtage din unikke flaske d. 27 eller 28 maj (psst... i god tid til Fars Dag).

I regnbuen af whiskies fra Johnnie Walker er den grønne – Green Label – særligt værd at bemærke. Det er nemlig ikke en blended whisky som resten af porteføljen, men en såkaldt ”blended malt”. Det betyder, at den ikke indeholder grain whisky, som er en den billige, lidt neutraltsmagende komponent i blends. Kvaliteten er altså noget højere her – og fik vi nævnt, at den ovenikøbet er hele 15 år gammel?

Johnnie Walker Green Label er ikke bare et absolut røverkøb til prisen, men måske den bedste whisky i hele serien! Derfor er Green Label også lidt sværere at finde end de andre varianter. Faktisk blev den udfaset af porteføljen, formentlig fordi den var for dyr at lave, men efter et ramaskrig måtte den genintroduceres et par år senere, og det er vi meget, meget glade for.

 

Farve: Rav.
Duft: Fyldige noter af espresso, let røg og mørk chokolade.
Smagsnoter: Medium-kraftig, ret blød og kælen med noter af malt, frisk valnød og chokolade igen.

Serveringsforslag: Bør nydes rent.

 

Specifikationer

Produkttype: Whisky - Blended Malt
Alkohol %: 43
Alder: 15år
Land: Skotland
Number: 50010312
Egne produkter: No

Producent

Johnnie Walker

Johnnie Walker lancerede sit første kommercielle blend i 1867. Whiskyen blev sendt med sejlskibe til selv de fjerneste hjørner af kloden, og for at gøre transporteren lettere, blev den tappet i den nu ikoniske firkantede flaske. I dag er Johnnie Walker et af spiritusverdenens mest genkendelige brands, og i 2018 blev der solgt svimlende 160 millioner liter! Dermed er Johnnie verdens 5. største whiskymærke.

I de mange forskellige blends indgår single malt fra en række af verdens allerbedste og fineste destillerier, blandt andre Clynelish, Talisker, Mortlach og Caol Ila, samt mindre kendte workhorse-destillerier som Cardhu og Dailuaine.

Marketing-afdelingen hos Johnnie Walker er en af branchens mest kreative, og vi har for nyligt set samarbejder nogle af populærkulturens helt store fænomener, som fx Blade Runner 2049 og Game of Thrones.

Se hele Johnnie Walker's udvalg

Anmeldelser

San Francisco World Spirits Competition 2023Gold
 Udsolgt Online

349,00 DKK


  • Leveringtid Udsolgt Online
  • Fragtfri levering Køb for min. 500,-
  • Afhent gratis i vores butikker

Andre har også set på

Ofte købt sammen med