Smagekasser & Cocktail kits

Smagsoplevelser i form af fantastiske pakke-tilbud

False => True => Cocktailpakke => Smagekasse => yes =>
Alle priser er inkl. moms

Blandede Vinkasser

Hos Juul’s Vin & Spiritus tilbyder vi blandede smagekasser med vin i alverdens spændende temaer, som du kan nyde derhjemme - Få fyldt vinreolen med et bredt udvalg eller afhold din helt egen vinsmagning.
Det er det absolut bedste måde at få udvidet sin vin-horisont!

Populære vine fra hele verden

Gå på opdagelse blandt de mest populære druesorter, og oplev alle sider af Pinot Noir, Chardonnay og Riesling. Besøg de største vinlande, såsom Frankrig, Tyskland, Italien og USA, hjemme fra din egen stue

Forkæl dig selv

Rejs jorden rundt på én aften og oplev eksklusive luksus-vine og kun det bedste fra de bedste! Et fantastisk udvalg af rødvine og hvidvine fra hele verden fra nogle af de absolut bedste vinproducenter - Flydende forkælelse!

Perfekte sommer-vine

Saml et udvalg af de bedste solskinsvine, så du altid har en spændende flaske klar på køl.
Udvid din horisont og udforsk rosévine fra alle verdenshjørner. Få inspiration til den perfekte vin til kødet på grillen.

De bedste julevine

Når du skal vælge vin til julemiddagen i en tid med stress og jag, kan du slappe helt af. 
For vi har allerede sammensat et spændende udvalg af blandet vin til julebordet. De perfekte match til den danske julemiddag og et bredt udvalg, der falder i enhver smag!

Cocktail Kits

Med Juul's cocktail-pakker har vi sammensat alt hvad du skal bruge, for at kunne lave en god drink derhjemme.Vi har nøje udvalgt populære og velsmagende opskrifter, som du nemt kan følge derhjemme.
Du behøver ikke at have avanceret bar-udstyr til rådighed, eller at kunne jonglere med flaskerne for at kunne følge vores guides.

Ikke alene får du en fed rabat i forhold til at købe flaskerne enkeltvis, men du får også én på smagsopleveren. Og husk… køber du for +500 kr. betaler vi fragten!