Sauvignon Blanc Smagekasse - 6 fl.

Pakke
13 %

Smagsnoter

Æble
Grøn frugt
Citrus
Floral / blomstret
2 af 5
Smag / Krop / Fylde
3 af 5
Syre
1 af 5
Sødme
SPAR 23% - KUN ONLINE

Førpris 844,00 DKK Spar 195,00 DKK

 Udsolgt online

649,00 DKK


  • Leveringtid Ikke tilgængelig
  • Fragtfri levering Køb for min. 500,-
  • Afhent gratis i vores butikker

Beskrivelse

Sauvignon Blanc er en lækker og aromatisk hvidvinsdrue, som er en af de mest populære grønne druesorter i verden. Druen har i et godt stykke tid været på mode med sin høje syre og friskhed - En rigtig crowd pleaser!

Har du opdaget, at du er særligt glad for de friske og florale hvidvine, så er Sauvignon Blanc-druen oplagt at udforske.
Druen kan nemlig findes overalt i verden, og hvert land har deres helt egen vinkultur, deres egne traditioner, et unikt klima og dermed deres egen fortolkning af, hvordan druen skal komme til udtryk i vinen. 

Der er to steder i Frankrig, hvorfra man særligt gerne vil drikke Sauvignon Blanc: Sancerre og Pouilly-Fumé. Sancerre er, med sit mere end dobbelt så store areal, måske nok det mest kendte, men kendere vil vide, at Pouilly-Fumé er fuldt ud på højde med - hvis ikke finere. Hvidvin fra disse to appellationer skal være lavet på Sauvignon Blanc.

Kassen sendes fragtfrit og indeholder følgende:


FRANSK SAUVIGNON BLANC

Domaine Landrat-Guyollot er en mindre producent med 16,5ha, der har lavet vin i intet mindre end 10 generationer. Denne vin fanger essensen af Pouilly-Fumé, Den står her så rank og frisk, som man kan ønske sig og med tydelige Sauvignon Blanc aromaer.

Domaine Francois Millet Sancerre på 100% Sauvignon Blanc, som al hvidvin fra Sancerre skal være. Stokkene er op til 45 år gamle, og de står i områdets karakteristiske kridtholdige jord. Her dyrkes efter "agriculture raisonée", og der bruges fx ikke ukrudtsmiddel eller lignende. Vinen ligger 6 måneder på ståltank sammen med gærresterne, hvilket bevarer aroma og kompleksitet i vinen.

Bruno Andreu's Aromatic er en frisk og sprød Sauvignon Blanc fra Languedoc i Sydfrankrig. I produktionen af netop denne vin er der fuld fokus på druesortens typicitet og på at bevare det friske, aromatiske udtryk. Det betyder blandt andet, at man høster om natten, hvor det er køligt, og at vinen kun ligger på ståltank, hvilket klæ’r denne Sauvignon Blanc rigtig flot.

TYSK SAUVIGNON BLANC

En lækker og læskende Sauvignon Blanc fra de køligere egne - nemlig Pfalz i Tyskland.
I denne lette og friske hvidvin, produceret af Weingut Gabel, kommer Sauvignon Blanc-druens stikkelsbær og florale karakter særligt godt til udtryk.


SPANSK SAUVIGNON BLANC

Sol og varme giver Sauvignon Blanc-druen en mere fuldmoden karakter. Så i Bodegas La Purísima's Sauvignon Blanc fra Yecla i Spanien kan du forvente en mere tropisk aroma. Masser af smag af moden fersken! 


NEW ZEALANDSK SAUVIGNON BLANC

Sauvinon Blanc er indbegrebet af god hvidvin fra New Zealand! Den flotte balance og afstemte syre har gjort disse vine ekstremt populære.
Her får du et faktastisk eksempel fra Elephant Hill i Hawke's Bay. 
 

Specifikationer

Produkttype: Smagekasse
Alkohol %: 13
Druer: Sauvignon Blanc (100 %)
Number: PT90501011
Egne produkter: No

Producent

Juul's Smagekasser
Logo

Hos Juul’s Vin & Spiritus tilbyder vi blandede smagekasser med alverdens spændende temaer, som du kan nyde derhjemme - Få fyldt vinreolen eller afhold din helt egen vinsmagning. Det er det absolut bedste måde at få udvidet sin vin-horisont!

Vi har sammensat smagekasserne ud fra vores personlige anbefalinger samt vores kunders favoritter.

Ikke nok med at vi har sammensat pakkeløsningen for dig, så får du oven i købet altid vores smagekasser til en god pris, fremfor hvis du skulle købe flaskerne enkeltvis.

Juul's Vin & Spiritus A/S Værnedamsvej 15, 1819 Frederiksberg

Se hele Juul's Smagekasser's udvalg

 Udsolgt online

649,00 DKK


  • Leveringtid Ikke tilgængelig
  • Fragtfri levering Køb for min. 500,-
  • Afhent gratis i vores butikker

Andre har også set på

Ofte købt sammen med