Sauvignon Blanc Smagekasse - 6 fl.

Pakke
13 %

Smagsnoter

Æble
Grøn frugt
Citrus
Floral / blomstret
2 af 5
Smag / Krop / Fylde
3 af 5
Syre
1 af 5
Sødme
SPAR 24% - KUN ONLINE

Før pris 784,00 DKK Spar 185,00 DKK

 Udsolgt Online

599,00 DKK


  • Leveringtid Udsolgt Online
  • Fragtfri levering Køb for min. 500,-
  • Afhent gratis i vores butikker

Beskrivelse

Sauvignon Blanc er en lækker og aromatisk hvidvinsdrue, som er en af de mest populære grønne druesorter i verden. Druen har i et godt stykke tid været på mode med sin høje syre og friskhed - En rigtig crowd pleaser!

Har du opdaget, at du er særligt glad for de friske og florale hvidvine, så er Sauvignon Blanc-druen oplagt at udforske.
Druen kan nemlig findes overalt i verden, og hvert land har deres helt egen vinkultur, deres egne traditioner, et unikt klima og dermed deres egen fortolkning af, hvordan druen skal komme til udtryk i vinen. 

Kassen sendes fragtfrit og indeholder følgende:


AUSTRALSK SAUVIGNON BLANC

Rymill the Yearling Sauvignon Blanc er en frisk og sprød hvidvin fra Coonawarra i det sydlige Australien. Alle druerne kommer fra Rymills egne marker, og er i winemaker Shannon Sutherlands kyndige hænder blevet til en herlig, læskende sommervin med alle kendetegnene fra god Sauvignon Blanc og kanon value for money!


TYSK SAUVIGNON BLANC

En lækker og læskende Sauvignon Blanc fra de køligere egne - nemlig Pfalz i Tyskland.
I denne lette og friske hvidvin, produceret af Weingut Gabel, kommer Sauvignon Blanc-druens stikkelsbær og florale karakter særligt godt til udtryk.


SPANSK SAUVIGNON BLANC

Sol og varme giver Sauvignon Blanc-druen en mere fuldmoden karakter. Så i Bodegas La Purísima's Sauvignon Blanc fra Yecla i Spanien kan du forvente en mere tropisk aroma. Masser af smag af moden fersken! 


NEW ZEALANDSK SAUVIGNON BLANC

Sauvinon Blanc er indbegrebet af god hvidvin fra New Zealand! Den flotte balance og afstemte syre har gjort disse vine ekstremt populære.
Her får du et faktastisk eksempel fra Elephant Hill i Hawke's Bay. 


FRASNK SAUVIGNON BLANC

Bruno Andreu Sauvignon Blanc er en frisk og sprød hvidvin fra Languedoc i Sydfrankrig. I produktionen af netop denne vin er der fuld fokus på druesortens typicitet og på at bevare det friske, aromatiske udtryk. Det betyder blandt andet, at man høster om natten, hvor det er køligt, og at vinen kun ligger på ståltank, hvilket klæ’r denne Sauvignon Blanc rigtig flot.


SANCERRE

Her er der tale om en fransk druesort, der oprindeligt stammer fra Loire. Så naturligvis skal Sauvignon Blanc smages i sin bedste ret.
Denne Sancerre består, traditionen tro, af 100 % Sauvignon Blanc, delvist håndhøstet og presset umiddelbart efter høsten. Den er produceret af Inès Lauverjat, som grundlagde sit domæne i 2017, da hun kun var 23 år gammel. Hun kommer fra en familie af vinproducenter i Sancerre.

Specifikationer

Produkttype: Smagekasse
Alkohol %: 13
Druer: Sauvignon Blanc (100 %)
Number: PT90501011
Egne produkter: No

Producent

Juul's Smagekasser
Logo

Hos Juul’s Vin & Spiritus tilbyder vi blandede smagekasser med alverdens spændende temaer, som du kan nyde derhjemme - Få fyldt vinreolen eller afhold din helt egen vinsmagning. Det er det absolut bedste måde at få udvidet sin vin-horisont!

Vi har sammensat smagekasserne ud fra vores personlige anbefalinger samt vores kunders favoritter.

Ikke nok med at vi har sammensat pakkeløsningen for dig, så får du oven i købet altid vores smagekasser til en god pris, fremfor hvis du skulle købe flaskerne enkeltvis.

Juul's Vin & Spiritus A/S Værnedamsvej 15, 1819 Frederiksberg

Se hele Juul's Smagekasser's udvalg

 Udsolgt Online

599,00 DKK


  • Leveringtid Udsolgt Online
  • Fragtfri levering Køb for min. 500,-
  • Afhent gratis i vores butikker