Hverdagsfavoritter - Røde

Pakke
13 %

Smagsnoter

Mørke bær
Rød frugt
4 af 5
Smag / Krop / Fylde
4 af 5
Syre
1 af 5
Sødme
SPAR 20% - KUN ONLINE

Før pris 514,00 DKK Spar 105,00 DKK

 Udsolgt online

409,00 DKK


  • Leveringtid Ikke tilgængelig
  • Fragtfri levering Køb for min. 500,-
  • Afhent gratis i vores butikker

Beskrivelse

Få fyldt vinreolen med et bredt udvalg af rødvine, så du altid har en spændende flaske klar.
Det skal ikke gøre ondt i pengepungen at have lyst til en god flaske vin - Især ikke på en helt almindelig hverdagsaften!

Kassen indeholder:

KLASSISK CÔTES-DU-RHÔNE
Flot og klassisk Côtes-du-Rhône fra Château La Roseliere – og et godt eksempel på, at man stadig kan finde røverkøb i Rhône-dalen! Her er det et blend af Cinsault, Grenache og Syrah, som giver en fyldig rødvin med masser af power, stor, mørk frugt og bløde tanniner.

RIOJA
Finca del Marquesado Crianza er en rødvin fra Rioja i det nordlige Spanien. Crianza’en er lavet på en blanding af to af landets mest ikoniske druer: Tempranillo og Garnacha fra gamle stokke. Fra Tempranilloen kommer saftig, mørk frugt og Garnachaen giver flotte, florale noter.

ITALIENSK
Rosso Piceno fra De Angelis kombinerer fornøjelserne ved friskheden, smagen og skønheden af ​​en ungdommelig vin med den komplekse struktur af en fyldigere rød. Den er dedikeret til dem, der ønsker at nyde buketten af ​​en ekstraordinært let, klassisk rødvin, der unddrager sig alvoren af ​​fyldigere, fadlagrede vine.

FRANSK
Baron D'Arignac Rouge er blevet eksporteret over hele verden. Folk elsker enkelheden ved Baron D'Arignac, en fransk vin dyrket i Aude regionen, der er letdrikkelig, let at gå til!

SHIRAZ
Muddy Boots er en rødvin fra New South Wales lavet på 100% Shiraz. Druerne kommer fra den sydøstlige del af Australien og her trives netop Shiraz enormt godt – så godt, at den australske Shiraz er blevet ikonisk, og druen nu dyrkes i mere end 25 forskellige vinområder i landet. De mange forskellige terroirs betyder, at stilen kan variere fra mediumfyldig og kølig til tung og kraftig. Muddy Boots ligger i den fyldige ende, med masser af frugt og power.

ZINFANDEL
 Smager ganske enkelt herligt! Il Gallo Puglia Zinfandel kommer nede fra ”hælen” af Italien – Apulien! Den tydelige varme fra området, gør modningen af druerne speedes lidt op, det resulterer i en vin med masser af dyb frugt, fylde og svag syre.

Specifikationer

Produkttype: Smagekasse
Alkohol %: 13
Druer: Druer
Number: PT90501016
Egne produkter: No

Producent

Juul's Smagekasser
Logo

Hos Juul’s Vin & Spiritus tilbyder vi blandede smagekasser med alverdens spændende temaer, som du kan nyde derhjemme - Få fyldt vinreolen eller afhold din helt egen vinsmagning. Det er det absolut bedste måde at få udvidet sin vin-horisont!

Vi har sammensat smagekasserne ud fra vores personlige anbefalinger samt vores kunders favoritter.

Ikke nok med at vi har sammensat pakkeløsningen for dig, så får du oven i købet altid vores smagekasser til en god pris, fremfor hvis du skulle købe flaskerne enkeltvis.

Juul's Vin & Spiritus A/S Værnedamsvej 15, 1819 Frederiksberg

Se hele Juul's Smagekasser's udvalg

 Udsolgt online

409,00 DKK


  • Leveringtid Ikke tilgængelig
  • Fragtfri levering Køb for min. 500,-
  • Afhent gratis i vores butikker

Andre har også set på

Ofte købt sammen med