Plantation Barbados Extreme no 5 WIRD Vintage 2007

2007
70 CL
58 %

Smagsnoter

Varme Krydderier
Kaffe
Karamel
Tobak
Kokos
5 af 5
Smag / Krop / Fylde
2 af 5
Sødme
 Udsolgt Online

1.599,00 DKK


  • Leveringtid Udsolgt Online
  • Fragtfri levering Køb for min. 500,-
  • Afhent gratis i vores butikker

Beskrivelse

OBS. Grundet begrænset lager og stor efterspørgsel bliver bestillinger af Extreme indsamlet via kontaktformular, og der trækkes lod blandt alle henvendelser. 

Du skriver dig op ved at udfylde formularen her på siden.

Max ét lod per person. Forsøg på snyd medfører ekskludering fra lodtrækningen.

De heldige bliver kontaktet på mail mandag d. 4. Juli 2022

Den længe ventede 5. Edition af Plantations Extreme-serie er landet! Destination er denne gang Barbados og Ferrands eget destilleri: West Indies Rum Distillery. De 3 aftapninger er alle udsmykket med den lokale kunstner Alex Mars’ illustrationer af livet på øen. Dette er den yngste af de tre: en årgang 2007 destilleret på både pot og kolonne-still. Den er lagret 2 år på bourbonfade i troperne, 10 år på bourbonfade i kontinentalt klima og til sidst 2 år på franske cognacfade.

Der er tappet i alt 2.857 flasker ved 58% alkohol, og den er hverken tilsat sukker eller karamelfarve.

Farve: Dyb ravfarvet.
Duft: Fyldig og spicy i duften, med noter af friskrevet muskatnød, kanel, kaffe og flødekaramel.
Smagsnoter: De krydrede noter fortsætter med peber, tobak og citronskal. Så melder velkendte Barbados-elementer sig: ristet kokos, vanilje, mandel og flødechokolade. Lang, balanceret eftersmag.

Serveringsforslag: Bør nydes rent.

 

Max 1 fl. per kunde
Denne aftapning er ekskluderet fra alle rabatkoder

 

Specifikationer

Produkttype: Rom
Alkohol %: 58
Årgang: 2007
Alder: 14 år
Land: Caribien
Region: Barbados
Number: 90404479
Egne produkter: Yes
Antal flasker aftappet: 2.857
Uden tilsat farvestof
Uden tilsat sukker

Producent

Maison Ferrand
Logo

Maison Ferrand, anført af spiritus-guruen Alexandre Gabriel, er firmaet bag nogle af de mest essentielle cognac, rom og gins i det moderne spirituslandskab. Under paraplyen findes blandt andet Pierre Ferrand Cognac, Plantation Rum og Citadelle Gin, rom under mærket Kaniché og cognac under navnet Claude Chatelier. Desuden produceres en række luksuslikører, hvoraf især deres curaçao har vakt begejstring i cocktailbarer verden over. Firmaet favner bredt, men fælles for hver en dråbe er en urokkelig dedikation til kvalitet.

Maison Ferrand blev skabt med én mission: at bevare Frankrigs gastronomiske skatte. Alexandre har gjort en dyd ud af at ånde liv i gamle og for længst glemte traditioner, og den evigt lærelystne franskmand er blandt andet kendt for at opstøve og opkøbe gamle arkiver fra konkursramte huse, for at lære mere om fortidens produktionsmetoder. Men hos Ferrand forstår man også værdien af fornyelse, og i dag værdsættes innovation lige så højt som tradition. Dette ses tydeligt i mærket Citadelle Gin. At få lov til at destillere gin i Cognac krævede nemlig fem års bureaukratisk kamp mod områdets stædige spiritusgiganter.

Sidenhen har foretagendet bredt sig ud over Frankrigs landegrænser, og i dag er Ferrand måske mest kendt for sin serie af rom. Under navnet Plantation opkøber Alexandre rom fra mange forskellige lande i Caribien og efterlagrer dem i Frankrig på cognac-fade. I serien findes rom til både begynderen og kenderen, til både daiquirien og Glencairn-glasset. Firmaet købte i 2017 Barbados-destilleriet West Indies Rum Distillery, og har nu altså også egen romproduktion helt fra bunden.

Se hele Maison Ferrand's udvalg

 Udsolgt Online

1.599,00 DKK


  • Leveringtid Udsolgt Online
  • Fragtfri levering Køb for min. 500,-
  • Afhent gratis i vores butikker