Plantation Barbados 5 years

70 CL
40 %

Smagsnoter

Kokos
Vanilje
Chokolade
Tobak
3 af 5
Smag / Krop / Fylde
4 af 5
Sødme
 Udsolgt online

329,00 DKK


  • Leveringtid Ikke tilgængelig
  • Fragtfri levering Køb for min. 500,-
  • Afhent gratis i vores butikker
Download produktbillede

Beskrivelse

Plantation Grande Reserve 5 Years er en klassisk Barbados-rom med et twist. Først ligger rommen på bourbonfade i Caribien i mellem 3 og 4 år, hvorefter den undergår Ferrands berømte finish på gamle, franske Cognacfade i 1-2 år, nøje overvåget af de dygtige kældermestre ved Chateau Bonbonnet.

Farve: Rav

Duft: Brunkager, pibetobak og marshmallows med en velkendt og ærketypisk Barbados-kokos.

Smagsnoter:  En chokoladeagtig og bittersød ankomst med harpiks, rosiner og vanilje.

Serveringsforslag: Drikkes rent, med gingerbeer eller i cocktails. Prøv fx tiki-baren Smuggler’s Coves udgave af en Barbados Rum Punch:

3 cl frisk limesaft

3 cl demerarasukkersirup

6 cl Plantation Grande Reserve 5 Years

1 dash Angostura Bitters

Shakes og serveres over knust is. Garnish med revet muskatnød.

Specifikationer

Fadlagring: Bourbon Casks
Fadlagring: Ferrand Casks
Produkttype: Rom
Alkohol %: 40
Alder: 05 år
Land: Barbados
Number: 50641050
Egne produkter: Yes

Producent

Plantation Rum
Logo

Maison Ferrand, anført af spiritus-guruen Alexandre Gabriel, er firmaet bag nogle af de mest essentielle cognac, rom og gins i det moderne spirituslandskab. Under paraplyen findes blandt andet Pierre Ferrand Cognac, Plantation Rum og Citadelle Gin, rom under mærket Kaniché og cognac under navnet Claude Chatelier. Desuden produceres en række luksuslikører, hvoraf især deres curaçao har vakt begejstring i cocktailbarer verden over. Firmaet favner bredt, men fælles for hver en dråbe er en urokkelig dedikation til kvalitet.

Maison Ferrand blev skabt med én mission: at bevare Frankrigs gastronomiske skatte. Alexandre har gjort en dyd ud af at ånde liv i gamle og for længst glemte traditioner, og den evigt lærelystne franskmand er blandt andet kendt for at opstøve og opkøbe gamle arkiver fra konkursramte huse, for at lære mere om fortidens produktionsmetoder. Men hos Ferrand forstår man også værdien af fornyelse, og i dag værdsættes innovation lige så højt som tradition. Dette ses tydeligt i mærket Citadelle Gin. At få lov til at destillere gin i Cognac krævede nemlig fem års bureaukratisk kamp mod områdets stædige spiritusgiganter.

Sidenhen har foretagendet bredt sig ud over Frankrigs landegrænser, og i dag er Ferrand måske mest kendt for sin serie af rom. Under navnet Plantation opkøber Alexandre rom fra mange forskellige lande i Caribien og efterlagrer dem i Frankrig på cognac-fade. I serien findes rom til både begynderen og kenderen, til både daiquirien og Glencairn-glasset. Firmaet købte i 2017 Barbados-destilleriet West Indies Rum Distillery, og har nu altså også egen romproduktion helt fra bunden.

MAISON FERRAND, Château de Bonbonnet 24 Chemin des Près, 16130 ARS

Se hele Plantation Rum's udvalg

 Udsolgt online

329,00 DKK


  • Leveringtid Ikke tilgængelig
  • Fragtfri levering Køb for min. 500,-
  • Afhent gratis i vores butikker

Andre har også set på

Ofte købt sammen med