Adelsheim


Chehalem Mountains Pinot-pioner!
 

Hver vinregion har sine ikoniske producenter. I Willamette Valley, Oregon, kommer man ikke udenom Adelsheim. Ikke alene er det det første vineri i underregionen Chehalem Mountains, det er også en producent, som virkelig har fulgt med tiden og forbedret sig år for år, indtil de har nået den stjernestatus, David og Ginny har i dag. Hele syv gange er Adelsheim kåret til et Wine & Spirits Top 100 Winery!

Parret købte et stykke jord lige uden for byen Newburg i 1971 og i 1978 blev Adelsheim Vineyard officielt grundlagt, dengang som det eneste i området. Deres første stokke var Pinot Noir, som blev plantet langs Quarter Mile Lane, en sydvendt, vulkansk skråning, der stadig er en af deres stoltheder. I dag har de en perlerække af exceptionelle marker, som spænder bredt i jordbundstype, elevation og orientering.

Adelsheim er certificeret af LIVE og Salmon Safe. De bruger letvægtsflasker og solenergi, økokompensering, spredningskorridorer, ingen herbicider – og en lang række andre tiltag, der gør produktionen mere bæredygtig.

 

Hver vinregion har sine ikoniske producenter. I Willamette Valley, Oregon, kommer man ikke udenom Adelsheim. Ikke alene er det det første vineri i underregionen Chehalem Mountains, det er også en producent, som virkelig har fulgt med tiden og forbedret sig år for år, indtil de har nået den stjernestatus, David og Ginny har i dag. Hele syv gange er Adelsheim kåret til et Wine & Spirits Top 100 Winery!

Parret købte et stykke jord lige uden for byen Newburg i 1971 og i 1978 blev Adelsheim Vineyard officielt grundlagt, dengang som det eneste i området. Deres første stokke var Pinot Noir, som blev plantet langs Quarter Mile Lane, en sydvendt, vulkansk skråning, der stadig er en af deres stoltheder. I dag har de en perlerække af exceptionelle marker, som spænder bredt i jordbundstype, elevation og orientering.

Adelsheim er certificeret af LIVE og Salmon Safe. De bruger letvægtsflasker og solenergi, økokompensering, spredningskorridorer, ingen herbicider – og en lang række andre tiltag, der gør produktionen mere bæredygtig.