Tips og artikler

Den lille guide til snaps og akvavit

08.11.2021 Hvad er forskellen på snaps og akvavit? Hvad er forskellen på den danske, den norsk og den svenske? Og hvad skal du vælge til sild og flæskesteg? Læs vores mini-guide og bliv klædt på til julefrokosten!

Defekt eller karakter?

29.09.2021 Er det meningen, at vinen skal smage sådan her? Diskussionen om, hvorvidt en vin er defekt eller blot har masser af personlighed og karakter, kan til tider gå hedt for sig. Ikke mindst i takt med, at tendensen til at producere vine med så lidt intervention som muligt har grebet om sig.

Et udvalg af drinks og cocktails med rom

29.09.2021 Vores mentale billede af rom er så tæt forbundet med tropiske sandstrande, at vi næsten tager det for givet, at rom danner basis for en million eksotiske cocktails. Alligevel er det en lille håndfuld klassikere, som synes at dominere den kollektive cocktailbevidsthed. Mojitoen, Piña Coladaen og særligt neoklassikeren Dark n’ Stormy. Men rom kan meget, meget mere. Vi har lavet en liste over nogle af vores foretrukne cocktails med rom, både (gode) gamle travere og de lidt mere obskure.

På tilbud lige nu

Vin & Spiritus siden 1926

I 1926 åbnede Svend Juul sin vinhandel, S. JUUL VINHANDEL & BODEGA, på Værnedamsvej, Frederiksberg. Ikke på den nuværende adresse, men lidt længere henne i gaden, hvor Café Viggo nu ligger. 

Siden har vinhandlen ændret navn til Juul’s Vin & Spiritus - og er i dag grossist for specialhandlen i hele danmark. Udover den originale butik på Værnedamsvej findes vi nu også i Lyngby (Lyngby Vinkælder) og Køge (Ping Vin & Spiritus).

Fra at være en lille, lokal vinhandel har Juul’s Vin & Spiritus udviklet sig til at være en velanskrevet og traditionel, men moderne og landsdækkende specialhandel med en trofast kundekreds i såvel den private sektor, firmaer samt hoteller, barer og bedre restauranter. 
 

Nordens største sortiment

Juul’s Vin & Spiritus har et af nordens største udvalg af spiritus, med mere end 1400 forskellige flasker whisky og rom på lager inkl. egne eksklusive aftapninger. 

Vores hovedfokus og absolutte speciale er single malt whisky, men vi tilbyder desuden et bredt sortiment af bl.a. gin, cognac, vodka, tequila og mezcal og meget, meget mere!

Vine fra hele verden

Vi importerer vine fra hele verden fra nøje udvalgte producenter! Gå på opdagelse i vores store udvalg af kvalitetsvin inden for både rødvin, hvidvin, rosévin samt champagne og andre mousserende vine.

Oplev de allerbedste vinproducenter fra  Bourgogne, Bordeaux, Toscana og Piemonte, og udvid din vinhorisont med pragtfulde vine fra Tyskland, Østrig og USA, der alle har helt særlige pladser i vores hjerter