Hvid januar
 

Skal du have pusten?

Der kan være rigtig mange årsager til at skære ned på procenterne. Måske holder du "White / Dry January"? Eller måske leder du bare efter noget lækkert at drikke, som er lidt mere spændende end sodavand.

Uanset årsagen, så er udvalget af virkelig gode, alkoholfrie drikkevarer større end nogensinde. Vi har arbejdet hårdt på at opbygge et sortiment med de producenter, der fokuserer på autenticitet og kvalitet - og ikke bare øjner en mulighed for at tjene penge på en trend.

 

UNDONE

Undone er en serie af alkoholfri alternativer til rom, gin, vermouth, bitter… you name it!

Undone sammenligner sig selv med gamle alkymister, der ekstraherer essensen – som ifølge dem ikke sidder i alkoholen, men i smagen.

Deres produkter tager udgangspunkt i rigtig premium rom eller gin, hvor alkoholen fjernes.

Da alkohol er en smagsbooster, bliver Undone efterfølgende balanceret med lidt sukker, citronsyre og naturlige smage, så den opfører sig helt rigtigt i cocktails.

Markedet for alkoholfri drikkevarer vokser, og det samme gør kvaliteten, hvilket Undone er et godt bevis på. 

SE ALT FRA UNDONE HER

Undone forslag

OVANT

Ovant kommer fra Margaret River i Western Australia. Her er tale om destillationer af botanicals - bare uden alkohol. De forskellige opskrifter er udviklet i samarbejde med winemakere og sommeliers, så der er helt styr på smag og balance.

Michelin-restauranten Jordnær er ét af de steder, der har set potentialet, og de serverer Ovant på lige fod med mere traditionelle drikkevarer:

"We love being able to offer Ovant to our guests, it lets us offer the same experience to everyone, whether they are drinking or not.”- Eric Vildgaard, Jordnær

 

SE ALT FRA OVANT HER

Ovant forslag

A Verre

 

A Verre er et drikkevarefirma udover det sædvanlige. I et lille (og godt skjult) lokale i Teglgårdsstræde i København ligger Kyros & Co; et epicenter for alle slags udforskning af smag, halvt cocktailbar, halvt laboratorium – og helt fantastisk.

 

Christian Tang, som er stedets både hjerne, hjerte og sjæl, og nu er der endelig mulighed for at nyde hans kreationer udenfor barens ellers skønne rammer. Med A Verre har han lanceret en række drikkevarer, hvor smag er i centrum. 

SE A VERRE PRODUKTER HER

A Verre forslag

Weingut Leitz

 

Johannes Leitz overtog familievingården fra sin far i 1999 efter at have stået for vinfremstillingen siden 1985. Under Johannes’ ejerskab er Leitz kun gået én vej – opad! Kvaliteten er steget fra god til verdensklasse og man har formået at udvide markerne med nogle af de bedste parceller omkring byen Rüdesheim.

 

Leitz Zero er noget så sjældent som alkoholfrie vine, der faktisk smager som vin (og godt!). De gennemgår en nænsom de-alkoholisering via vakuumdestillation, hvilket bevarer så meget smag og karakter fra druerne som muligt. Selvom alkoholfrie alternativer ikke har den dybde og tyngde, som vi kender fra ”rigtig” vin, er i Zero-serien så frisk, sprød og læskende, støttet af en kanonflot syre, at man ikke savner noget i strukturen.

SE LEITZ ALKOHOLFRI VINE HER

Leitz alkoholfri forslag