Marolo Grappa di Moscato Apres

70 CL
42 %

Smagsnoter

Tropisk frugt
Pære
Vanilje
3 af 5
Smag / Krop / Fylde
3 af 5
Sødme
 På lager online

519,00 DKK

  • Leveringtid 1 - 3 hverdage
  • Fragtfri levering Køb for min. 500,-
  • Afhent gratis i vores butikker
Download produktbillede

Senest set

Stolichnaya ElitDe Boisseyt Saint-Joseph Les RivoiresMerlet Singuliers Cognac Domaine Droguet lot 010Domaine Chanssaud Chateauneuf du Pape d'AntanChantegut Vacqueyras La MagnaneraieSeiers Liquorice Bitter ØKOBriottet Creme de Mure - BrombærlikørFayolle Crozes Hermitage Clos de CorniretsAxberg VodkaMarolo Grappa Dedicate al Padre Vendemmia 2012Sipsmith Damson VodkaDoktor Nielsen BitterMerlet Cognac L'esprit de Guy Kølesten til drinks i æskeScrappys Bitters NW AlpinePierre Ferrand Cognac Vintage 2006 Single CaskNeipperg Spätburgunder SchwaigernerFee Brothers Mint Bitters

Beskrivelse

Marolo Grappa di Moscato “Aprés” er en lagret grappa fremstillet på kvaset fra Moscato-druer. Efter nænsom destillation bliver grappaen lagret på små fade, som før har indeholdt den sødmefulde og aromatiske vin Moscato de Pantelleria. Her ligger den i minimum fem år før den tappes ved en alkoholstyrke på 42%.
Farve: Gylden.
Duft: Dyb aroma af passionsfrugt, mandler og vanilje.
Smagsnoter: Smagen er let frugtig, med pære og vanilje.

Serveringsforslag: Bør nydes rent, fx som avec efter et godt måltid.

Specifikationer

Fadlagring: Vinfade
Produkttype: Grappa
Alkohol %: 42
Alder: 05 år
Land: Italien
Region: Piemonte
Number: 50552900
Egne produkter: Yes

Producent

Marolo

Distilleria Santa Teresa er grundlagt af Paolo Marolo i 1977. Siden da har Marolo haft hovedsæde i Alba og i de omkringliggende områder Langhe, Monferrato og Roeros rullende bakker ligger nogle af verdens bedste vinmarker. De berømte vine som Barolo og Barbaresco, som fødes her og leverer kvaset til grappaen fortjener, at destillatøren viser dem den behørige respekt. Hos Marolo vil man gerne være loyale og tro mod vinmarkens ånd; bevare druernes karakter i grappaen snarere end at udrydde den. Langsom, nænsom destillation af helt frisk druekvas i vandbadsopvarmede kedler, ét destillationsapparat til røde druer, og ét til grønne, bevarer så meget af druernes aroma som muligt.

I lang tid blev grappa drukket ulagret, men i 1980 lagde Marolo den første grappa på fad. Eller rettere: de ”glemte den med vilje”, som etiketten bekendtgjorde. Denne Grappa di Barolo, som havde hvilet i små fade af akacietræ, startede en revolution i grappa-verdenen. I dag er Marolo stadig pionerer indenfor lagring og nogle af grappaerne hviler i 5, 10, 20 eller flere år inden de flaskes – det afhænger naturligvis af, hvad den pågældende grappa er bedst tjent med. Jo mere fadlagring, desto flere noter af vanilje og krydderier, men det sker ofte på bekostning af de primære aromaer: de aromatiske, florale, frugtige noter fra druekvaset.

I 1989 lavede Marolo den første ”single vineyard”-destillation, en sjælden type grappa, de stadig producerer. Udover grappa laver Marolo desuden diverse likører og en klassisk, piemontesisk amaro.

Distilleria Santa Teresa, Fratelli Marolo s.r.l. Corso Canale 105/1 Alba (CN) Italy

Se hele Marolo's udvalg

 På lager online

519,00 DKK

  • Leveringtid 1 - 3 hverdage
  • Fragtfri levering Køb for min. 500,-
  • Afhent gratis i vores butikker

Andre har også set på

Ofte købt sammen med