Teeling Renaissance Series 5

46 %

Smagsnoter

Æble
Varme krydderier
Pære
Tørret frugt
0 af 5
Røg
4 af 5
Smag / Krop / Fylde
2 af 5
Sødme

1.285,00 DKK

  • Leveringtid
  • Fragtfri levering Køb for min. 500,-
  • Afhent gratis i vores butikker

Beskrivelse

Teeling Renaissance Series 5 er den sidste aftapning i Teelings anmelderroste Renaissance-serie. Denne gang har den 18 år gamle whiskey fået en finish på calvados-fade efter den indledende lagring på bourbonfade, hvilket giver whiskeyen masser af sødmefulde frugtnoter. Den er tappet ved 46% og ikke kølefiltreret. Der er kun produceret 9.000 flasker.
 
Farve: Dyb gylden.
Duft: Bagte æbler overstrøet med kanel og sukker, pære og en let vaniljenote.
Smagsnoter: Blød og sødmefuld, men også med krydrede noter. Æbler, rosin, ahornsirup og peberkorn.
 
Serveringsforslag: Bør nydes rent.
 

Specifikationer

Produkttype: Whisky - Single Malt
Alkohol %: 46
Alder: 18 år
Land: Irland
Number: 50285618
Egne produkter: Yes

Producent

Teeling Whiskey
Logo

Teeling-familien har lavet irsk whiskey siden 1782, da Walter Teeling åbnede sit whiskeydestilleri på Marrowbone Lane i Dublin. Dublin har traditionelt været hjertet af Irlands whiskeyproduktion. Historien om Irlands whiskeyproduktion er utrolig spændende og dramatisk og hænger i høj grad sammen med landets samhørsforhold til England på godt og ondt. Hele 37 destillerier havde røg i skorstenene i starten af det 20ende århundrede, men ét efter ét lukkede destillerierne og siden 1976 har der ikke været destilleret whiskey i Dublin - indtil nu! The Teeling Whiskey Distillery er det første nyåbnede destilleri i Dublin i over 125 år og Teeling-familien ser det som sin mission at bringe destillationskunsten tilbage til hjertet af Dublin!

Den smagfulde whiskey kommer fra 3 skinnende pot stills, som er opkaldt efter Jack Teelings 3 døtre. 25% af produktionen dedikeres til whiskey af eksperimenterende art, hvilket gør Teeling til ét af de mest spændende destillerier at holde øje med i fremtiden.

13-17 Newmarket, Dublin 8

Se hele Teeling Whiskey's udvalg

 

1.285,00 DKK

  • Leveringtid
  • Fragtfri levering Køb for min. 500,-
  • Afhent gratis i vores butikker

Andre har også set på

Ofte købt sammen med