Johnnie Walker Blue Ghost and Rare Port Ellen

70 CL
43,8 %

Smagsnoter

Krydderurter
Vanilje
Citrus
2 af 5
Røg
4 af 5
Smag / Krop / Fylde
3 af 5
Sødme
 Udsolgt online

3.999,00 DKK


  • Leveringtid Ikke tilgængelig
  • Fragtfri levering Køb for min. 500,-
  • Afhent gratis i vores butikker

Beskrivelse

Ghost and Rare er en ny serie af aftapninger i Johnnie Walkers sortiment. Her tappes blendede whiskies, hvor fokus er på sjældne og lukkede destillerier. Præcis hvor meget fra det givne destilleri, der indgår i blandingen, vides ikke – men bare nævnelsen af legender som Port Ellen, Glenury eller Brora kan tænde julelys i øjnene på whiskynørder.

Udover Port Ellen, indgår der også whisky fra Caledonian, Carsebridge, Mortlach, Dailuaine, Cragganmore, Oban og Blair Athol.

Farve: Rav.
Duft: Noter af vanilje, citrus, malt og en elegant tørverøg.
Smagsnoter: Maltede og krydrede noter, peber, vanilje, orangeblomst og nellike.

Serveringsforslag: Bør nydes rent.

Specifikationer

Produkttype: Whisky - Blended
Alkohol %: 43,8
Land: Skotland
Number: 50010329
Egne produkter: No

Producent

Johnnie Walker

Johnnie Walker lancerede sit første kommercielle blend i 1867. Whiskyen blev sendt med sejlskibe til selv de fjerneste hjørner af kloden, og for at gøre transporteren lettere, blev den tappet i den nu ikoniske firkantede flaske. I dag er Johnnie Walker et af spiritusverdenens mest genkendelige brands, og i 2018 blev der solgt svimlende 160 millioner liter! Dermed er Johnnie verdens 5. største whiskymærke.

I de mange forskellige blends indgår single malt fra en række af verdens allerbedste og fineste destillerier, blandt andre Clynelish, Talisker, Mortlach og Caol Ila, samt mindre kendte workhorse-destillerier som Cardhu og Dailuaine.

Marketing-afdelingen hos Johnnie Walker er en af branchens mest kreative, og vi har for nyligt set samarbejder nogle af populærkulturens helt store fænomener, som fx Blade Runner 2049 og Game of Thrones.

Se hele Johnnie Walker's udvalg

 Udsolgt online

3.999,00 DKK


  • Leveringtid Ikke tilgængelig
  • Fragtfri levering Køb for min. 500,-
  • Afhent gratis i vores butikker

Andre har også set på

Ofte købt sammen med