Tips & artikler

Når et sherryfad ikke er et sherryfad

29.09.2021 Advarsel: nørdet indhold! Det er interessant, at mens forbruget af sherry er næsten på et all time low, er en særlig type whisky, de såkaldte sherry bombs, mere populær end nogensinde. Begrebet dækker typisk over whisky, som er kraftigt præget af den vin, der har ligget på fadet inden der kom spiritus på.

Vin og mad, episode 1

29.09.2021 I butikken får vi ofte spørgsmål om hvilken vin, man skal drikke til en specifik ret. Det er altid en spændende udfordring, som vi gerne tager op , for det glæder os at vide, at kunden kommer hjem med en god kombination. I denne artikel vil vi gerne gå lidt mere i dybden med hvilke tanker, der går gennem hovedet på os inden vi anbefaler en vin.

9 Flasker til at Kickstarte Hjemmebaren

29.09.2021 Cocktailbølgen er de seneste par år skyllet ind over Danmark, og i dens frodige kølvand popper barer frem som paddehatte på en våd græseng. Særligt i de større byer er vi forkælede – i Aarhus og København kan man næsten ikke sparke sig frem for hjemmelavede tinkturer og skinnende, japanske shakers. Nu er cocktailen også begyndt at sive ud i de danske stuer, for selvom det altid er en fornøjelse at lægge sin tørst i hænderne på en dygtig bartender, er det ikke altid, det er praktisk eller økonomisk forsvarligt.

Rundt om Ping - en kort historie om Juuls' prestige-aftapning

29.09.2021 Det skal siges med en vis andægtighed. "Ping"… et ord omgærdet af mystik, alene lyden af hvilket kan få tænderne til at løbe i vand og tegnebøger til spontant at springe ud af bukselommen på spiritusnørder verden rundt. Men hvad er Ping-serien, og hvorfor fortjener den plads i dit allerede svulmende barskab? I denne artikel får du hele historien, der gemmer sig bag vores elskede ”prestige”-aftapninger.

Top 10 Whiskymærker

29.09.2021 Hos Juuls er der ingen flasker der er tilfældige og ingen der er overflødige. Vi betragter vores sortiment som en portfolio af det bedste, spiritusverdenen kan præstere – inden for alle prisklasser.

En pilgrimsrejse mod skyerne og den autentiske rom

29.09.2021 De fleste forbinder nok Mexicos spirituøse side med tequila og mezcal, men verden er også så småt ved at få øjnene op for den sukkerrørsspiritus, man i mange generationer har produceret i Oaxacas bjerge. Et af de bedste eksempler hedder Paranubes, og den følgende tekst er skrevet efter en rejse til destilleriet i maj 2019.

En snak om all things American med Thomas Pajor

15.09.2021 Thomas Pajor er vores ekspert i amerikansk vin. Han har ikke bare fingeren på pulsen, men også dybt nede i Californiens alluviale jordbund, og han har rejst ”The States” tyndt for at opsnuse de allerdygtigste producenter og bringe dem hjem til Juuls.

50-års jubilæet for Black tot day

07.09.2021 Den 31. juli 2020 er det 50 år siden, at den britiske flåde stoppede sine daglige udskænkninger af rom til mandskabet. Advarsel: mildt nørdet indhold!

Et interview med Christian Tang om a verre og alkoholfri drikkevarer

07.09.2021 Store smagsoplevelser kommer i mange farver, formater og, ikke mindst, procenter. Vi taler med Christian Tang, som er mastermindet bag A Verre - én af de mest spændende alkoholfri drikkevarer, vi nogensinde har smagt.

#RememberingTomas

04.05.2021 Tomas havde en stor passion for tequila, men det var altid tydeligt, at hans passion for mennesker var endnu større. Efter at have talt med Tomas i 15 minutter, følte du, at I havde kendt hinanden i 15 år. Hans store viden, frisind og ægte nysgerrighed gjorde ham til en mentor for mange i vores branche.

1 2 3 4