Plantation Jamaica Vintage 2007 Bottled 2022

2007
70 CL
48,4 %

Smagsnoter

Tropisk frugt
Varme krydderier
Vanilje
Toast / brød
Maritime noter
4 af 5
Smag / Krop / Fylde
1 af 5
Sødme
 Udsolgt online

699,00 DKK


  • Leveringtid Ikke tilgængelig
  • Fragtfri levering Køb for min. 500,-
  • Afhent gratis i vores butikker

Beskrivelse

Plantation's næste led i rækken i deres 'Under The Sea'-serie: Plantation Jamaica Vintage 2007, som er en rom lavet i klassisk jamaicansk stil. Den er gæret 3-4 dage på melasse og destilleret af Clarendon Distillery på pot still før en lang 15 års lagring, hvoraf 13 år var i tropisk klima. Rommen er tappet ved 48,4% alkohol og er ikke tilsat sukker.

Farve: Lys gylden.
Duft: Intense tropiske noter af banan og vanilje med abrikos og allehånde. Antydninger af kakifrugt, appelsinskal og ingefær, der udvikler sig på tjære, havskum og kamfer.
Smag: Rig frugtagtig profil med noter af træ, vanilje og toast, der udvikler sig på cantaloupe, guava og kogt æble. En vedvarende finish med smag af kokosmælk, eg, krydderier, lakrids, banan og stjerneanis.

Serveringsforslag: Bør drikkes rent

Specifikationer

Produkttype: Rom
Alkohol %: 48,4
Årgang: 2007
Alder: 15 år
Land: Jamaica
Number: 50641188
Egne produkter: Yes
Ikke kølefiltreret
Uden tilsat farvestof
Uden tilsat sukker

Producent

Maison Ferrand
Logo

Maison Ferrand, anført af spiritus-guruen Alexandre Gabriel, er firmaet bag nogle af de mest essentielle cognac, rom og gins i det moderne spirituslandskab. Under paraplyen findes blandt andet Pierre Ferrand Cognac, Plantation Rum og Citadelle Gin, rom under mærket Kaniché og cognac under navnet Claude Chatelier. Desuden produceres en række luksuslikører, hvoraf især deres curaçao har vakt begejstring i cocktailbarer verden over. Firmaet favner bredt, men fælles for hver en dråbe er en urokkelig dedikation til kvalitet.

Maison Ferrand blev skabt med én mission: at bevare Frankrigs gastronomiske skatte. Alexandre har gjort en dyd ud af at ånde liv i gamle og for længst glemte traditioner, og den evigt lærelystne franskmand er blandt andet kendt for at opstøve og opkøbe gamle arkiver fra konkursramte huse, for at lære mere om fortidens produktionsmetoder. Men hos Ferrand forstår man også værdien af fornyelse, og i dag værdsættes innovation lige så højt som tradition. Dette ses tydeligt i mærket Citadelle Gin. At få lov til at destillere gin i Cognac krævede nemlig fem års bureaukratisk kamp mod områdets stædige spiritusgiganter.

Sidenhen har foretagendet bredt sig ud over Frankrigs landegrænser, og i dag er Ferrand måske mest kendt for sin serie af rom. Under navnet Plantation opkøber Alexandre rom fra mange forskellige lande i Caribien og efterlagrer dem i Frankrig på cognac-fade. I serien findes rom til både begynderen og kenderen, til både daiquirien og Glencairn-glasset. Firmaet købte i 2017 Barbados-destilleriet West Indies Rum Distillery, og har nu altså også egen romproduktion helt fra bunden.

Se hele Maison Ferrand's udvalg

 Udsolgt online

699,00 DKK


  • Leveringtid Ikke tilgængelig
  • Fragtfri levering Køb for min. 500,-
  • Afhent gratis i vores butikker

Andre har også set på

Ofte købt sammen med