MONYMUSK 2010 EMB

2010
70 CL
62 %
 Ukendt tilgængelighed

999,00 DKK

emailKontakt ved interesse
  • Leveringtid Kontakt for info
  • Fragtfri levering Køb for min. 500,-
  • Afhent gratis i vores butikker

Beskrivelse

Velier Monymusk EMB 2010 er en Jamaica-rom aftappet i serien Habitation Velier, som udover at levere fantastiske smagsoplevelser også sætter gennemsigtighed i højsædet og tilfredsstiller selv de allermest krævende romnørders nysgerrighed. Fx bekendtgør etiketten ester-indholdet i rommen, hvilket er direkte forbundet til smagen – her ligger vi på 275,5 g/hlpa. Desuden er den 100% tropisk lagret, tappet ved fadstyrke (62%!) og ikke tilsat sukker eller farve.

Farve: Rav.
Duft: Virkelig flot duft – sådan her har man sjældent fået Monymusk! Masser af ester-frugt: ananas, mango, hints af læder, diesel og ædle træsorter.
Smagsnoter: Fuld knald på smagen, med høj, men velintegreret alkohol. Lang, næsten uendelig finish.

Serveringsforslag: Bør nydes rent, evt. med en dråbe vand eller to.

Specifikationer

Produkttype: Rom
Alkohol %: 62
Årgang: 2010
Land: Jamaica
Number: 50643775
Egne produkter: Yes

Producent

Velier S.p.A
Logo

Lyden af navnet ”Velier” får en helt særlig følelse frem hos romnørder. Gang på gang formår masterminded bag firmaet, Luca Gargano, at chokere og henrykke romverdenen med udgivelser der sætter nye standarder for kvalitet, gennemsigtighed og nørderi.

Veliers ry for exceptionel kvalitet cementeredes allerede i ’00’erne med en perlerække af kompromisløse demerara-rom. Disse flasker er i dag højdemålet af kultrom og skifter ejere for astronomiske summer på spiritusauktioner verden over. Senere er firmaet blevet kendt for tropisk lagret Caroni, en særegen rom fra et nu lukket destilleri på Trinidad, med noter af røg, tjære og bacon. En ”acquired taste”, men når først du har den…

Sammen med Foursquares Richard Seale er Luca standhaftig (og højlydt) modstander af tilsætningsstoffer eller fusk med aldersbetegnelser, og derfor sætter Veliers nyeste serie af rom, Habitation Velier, gennemsigtigheden i højsædet. På etiketten blotlægges stolt enhver detalje om produktionen, lige fra ”angel’s share” til ester-indhold.

16147 Genova Italy. Villa Nuovo Paradisetto, Via V Maggio 85

Se hele Velier S.p.A 's udvalg

 Ukendt tilgængelighed

999,00 DKK

emailKontakt ved interesse
  • Leveringtid Kontakt for info
  • Fragtfri levering Køb for min. 500,-
  • Afhent gratis i vores butikker

Andre har også set på

Ofte købt sammen med