Lamblin Terre de Tradition Rouge

75 CL
12 %

Smagsnoter

Rød frugt
Mørke bær
Krydderurter
3 af 5
Smag / Krop / Fylde
3 af 5
Syre
1 af 5
Sødme
 Udsolgt online

59,00 DKK


  • Leveringtid Ikke tilgængelig
  • Fragtfri levering Køb for min. 500,-
  • Afhent gratis i vores butikker

Beskrivelse

Lamblins domaine ligger i Chablis, og derfor er det kun naturligt, at huset er kendt primært for sine hvide vine, men man finder også flot kvalitet i deres rødvine.
Et godt eksempel på en god ren landvin, fra en af Chablis' ældste producent Lamblin et Fils. Vinen kan serveres relativt kølig ved 14 grader for at få fuld udbytte af friskhed!

Specifikationer

Produkttype: Rødvin
Alkohol %: 12
Land: Frankrig
Region: Vin de Table
Druer: Druer
Number: 10010000
Egne produkter: Yes

Producent

Lamblin & Fils
Logo

Lamblin et Fils er det ældste domaine i området Chablis. Familien kan spore sin historie helt tilbage til 1690, og i dag er det 12. generation der styrer vinhuset i byen Maligny.

I Chablis er Chardonnay konge, og Lamblin dyrker sine marker - lige fra Petit Chablis til Grand Cru’erne Les Clos og Vaudésir - med minimal brug af sprøjtegifte og stor respekt for naturen. Efter høsten transporteres druerne til vineriet hvor de presses så hurtigt som muligt, for at undgå oxidering. Mosten klares nænsomt og gærer i tanke af rustfrit stål, efterfulgt af malolaktisk konvertering som omdanner hård æblesyre til den blødere mælkesyre, og undervejs bidrager til vinens smag. Grand Cru-vinene ligger mindst 6 måneder på gærresterne før de frigives.

I dag har Lamblin marker ikke kun i Chablis, men også i Bourgogne, Beaujolais og Rhône.

Henri Lambert er en del af firmaet Lamblin i Maligny. Lamblin et Fils er det ældste domaine i området Chablis. Familien kan spore sin historie helt tilbage til 1690, og i dag er det 12. generation der styrer vinhuset i byen Maligny.

 

Rue Marguerite de Bourgogne, 89800 Maligny, Frankrig

Se hele Lamblin & Fils's udvalg

 Udsolgt online

59,00 DKK


  • Leveringtid Ikke tilgængelig
  • Fragtfri levering Køb for min. 500,-
  • Afhent gratis i vores butikker