Finca del Marquesado Seleccion

2017
75 CL
14 %

Smagsnoter

Mørke bær
Chokolade
Varme krydderier
4 af 5
Smag / Krop / Fylde
3 af 5
Syre
2 af 5
Sødme

159,00 DKK

  • Leveringtid
  • Fragtfri levering Køb for min. 500,-
  • Afhent gratis i vores butikker

Specifikationer

Produkttype: Rødvin
Alkohol %: 14
Årgang: 2017
Land: Spanien
Region: Rioja
Druer: Tempranillo
Number: 10512517
Egne produkter: Yes

Producent

Finca del Marquesado
Logo

Finca del Marquesado er et spektakulært vinhus i det østlige Rioja i Spanien, hvor højtliggende og gamle marker dyrkes med respekt for naturen, tradition og kvalitet. De i alt 138 hektarer (et hurtigt voksende tal) er tilplantet primært med Tempranillo, men også spanske specialiteter som Mazuelo, Viura, Graciano og særligt Garnacha. Karakteristisk for området er de mange små, runde sten, som har en positiv effekt på jordens dræning og holder på varmen i marken.

Med en gennemsnitsalder på 30 år, er der tale om vinranker med rødderne dybt nede i områdets stenede og lerede jord. Mange af dem blev plantet af far og søn-duoen Jesús og Jesús Bujanda i 1980’erne – og det tog lang tid, for de selvsamme sten, som gør så mange gode ting, gør det nemlig også svært at plante vinen. I dag drives vinhuset af 5. generation, Ana og Jesús (endnu en gang) Martinez-Bujanda.

Finca del Marquesado har lagt en omfattende strategi for hvordan de miljømæssige konsekvenser af vingården kan mindskes. Det inkluderer alt fra økologisk gødning til spredningskorridorer i markerne og andre biodiversitetsfremmende initiativer.

Calle Camino Viejo Logroño, 24, 01320 Oyón-Oion, Álava, Spanien

Se hele Finca del Marquesado's udvalg

 

159,00 DKK

  • Leveringtid
  • Fragtfri levering Køb for min. 500,-
  • Afhent gratis i vores butikker

Andre har også set på

Ofte købt sammen med