John foto

Butikschef, John Larsen

Butikschef John Larsen står for den daglige ledelse af Juuls Vin og Spiritus på Værnedamsvej.

John har været ansat i Juuls Vin og Spiritus siden 2007 og har i alt 20 års erfaring i vin og spiritus branchen
med salg til private, erhvervslivet og hotel og restaurantbranchen.  

Johns største passion er vin, men han nyder også god spiritus i ny og næ.

mads

Souschef, Mads B. Struwe

Mads B. Struwe, er ansat i 2017 i Juuls Vin og Spiritus. Han har bevæget sig ad snørklede veje ind i vinens verden, med et langt intermezzo på det Juridiske Fakultet og Dronnings kælder, før vinens verden virkelig fik fat i ham.

Det er blevet til mange år på nogle af Københavns bedste vinbarer og restauranter. Arbejde for forskellige vinbutikker i København heriblandt Løgismose.

Mads nyder gerne et glas Riesling, efterfulgt af Oregon Pinot. Afslutningen på aftenen må gerne være en fadlageret spiritus. Denne kan komme fra Skotske bakker, en kælder i Cognac eller Goa’s strande.

Marie foto

Marie Mulbjerg

Marie startede i butikken som afløser, og viste meget hurtig flair for vin og spiritus.
Især på spiritusområdet blev Marie et stort aktiv i kontakten med vores kunder. Det blev til en fastansættelse af Marie i sommeren 2017.

Marie har særlig stor passion for agave baseret spiritus samt whisky fra hele verden.

Lars foto

Lars Kobbelgård

Lars har arbejdet i butikken siden sommeren 2019. Ved siden af kunderne i butikken på Værnedamsvej hjælper Lars også kræsne kunder og whiskysamlere i hele verdenen, som kontakter Juuls for at skaffe eksklusive og sjældne aftapninger.

Lars har en stor interesse for Amerikansk whiskey og er butikkens bourbonekspert. Men han nyder også en god skotsk dram, gerne med lidt røg. På vinfronter er Lars glad for spätburgunder eller en amerikansk bulderbasse.    

Lene Foto

Lene S. Larsen

Michael Foto

Michael T. Schone

 

 

Magnus foto

Magnus Sejer Borchersen

Magnus har været ansat på deltid siden 2015.

Oprindeligt var det whisky-interessen der drev ham til faget, men i stigende grad er det vinen der vækker den største begejstring - især de klassiske franske vine, og gerne med noget alder på. Dog bliver det også til en vellavet amerikansk frugt-bombe i ny og næ.

Magnus' fokus ligger på vin og fadlagret spiritus, men han kan også uden tøven dele opskrifter på Gin & Tonics.

Anton Foto

Anton Leopold Krogh

Anton har været ansat på deltid i Juuls siden januar 2019. Interessen for gin og cocktails fangede ham i gymnasietiden, og her blev han hurtigt den kammeraterne gik til, med spørgsmål om dette.

Han har førhen arbejdet i butiks- og restaurationsbranchen, og har derudover stået for private bartenderarrangementer ved siden af. 

Det primære fokus på gin og cocktails faldt dog hurtigt over på vinens verden, hvor især champagne har en særlig plads i Antons hjerte. I ny og næ bliver det også til en elegant og sherryfadsdomineret Speyside whisky.

Bjarke Foto

Bjarke Reggelsen

Bjarke har været ansat på deltid siden sensommeren 2019. Bjarkes passion for vin og spiritus har sit udspring i den klassiske Gin & Tonic, samt en stor forkærlighed for den italienske rødvin.
Særligt muligheden for at skabe et perfekt match mellem gastronomien og vines verden har virkelig været noget der har drevet interessen fremad.

Siden sin ansættelse i butikken er der dog også opstået en sprudlende interesse for de mousserende vine samt fadlageret Spiritus. 

Bjarke Foto

Ditte Kyhn

Ditte var den yngste kvindelige sommelier uddannet på Det skandinaviske Vinakademi i 2017.

Hun startede hos Juul's Vin & Spiritus som praktikant i 2020, mens hun studerede en Bachelor i service og værtskab - og er siden blevet ansat.

Ditte har en særlig kærlighed til det utraditionelle, både inden for vin og spiritus, men mest af alt interesserer hun sig for hedvine, og  vil benytte enhver lejlighed til at klemme lidt sherry eller madeira på menuen.

Axel Foto

Axel Semler

 

TILMELD DIG JUULS VIN & SPIRITUS NYHEDSBREV OG GÅ IKKE GLIP AF SPÆNDENDE NYHEDER, INFORMATION OM EVENTS OG EN MASSE GODE TILBUD.