John foto

Butikschef, John Larsen

Butikschef John Larsen står for den daglige ledelse af Juuls Vin og Spiritus på Værnedamsvej.

John har været ansat i Juuls Vin og Spiritus siden 2007 og har i alt 20 års erfaring i vin og spiritus branchen
med salg til private, erhvervslivet og hotel og restaurantbranchen.  

Johns største passion er vin, men han nyder også god spiritus i ny og næ.

mads

Souschef, Mads B. Struwe

Mads B. Struwe, er ansat i 2017 i Juuls Vin og Spiritus. Han har bevæget sig ad snørklede veje ind i vinens verden, med et langt intermezzo på det Juridiske Fakultet og Dronnings kælder, før vinens verden virkelig fik fat i ham.

Det er blevet til mange år på nogle af Københavns bedste vinbarer og restauranter. Arbejde for forskellige vinbutikker i København heriblandt Løgismose.

Mads nyder gerne et glas Riesling, efterfulgt af Oregon Pinot. Afslutningen på aftenen må gerne være en fadlageret spiritus. Denne kan komme fra Skotske bakker, en kælder i Cognac eller Goa’s strande.

Erik foto

Erik Hansen

Erik har arbejdet hos Juuls Vin og Spiritus på Værnedamsvej siden 1996. Erik har en solid viden om vin og
har speciale i franske kvalitetsvine. Erik var ansat 20 år i den hæderkronede Knud Jørgensens Vinhandel.
Eriks store passion for vin, blev hans hobby.

Erik har desuden rejst og arbejdet i sine favorit distrikter i Frankrig. I Juuls Vin og Spiritus har han
derudover tilegnet sig en betydelig viden inden for spiritus, hvor specielt Single Malt whisky, cognac
og diverse øvrige avec’er har hans bevågenhed.

Erik foto

Henrik Bay

Henriks hovedfeldt er italienske vine og har arbejdet hos Juuls Vin og Spiritus på Værnedamsvej siden 2005.

Henrik fik en åbenbaring med hensyn til italiensk vin i starten af halvfemserne, og har siden da været grebet af begejstring.

Marie foto

Marie Mulbjerg

Marie startede i butikken som afløser, og viste meget hurtig flair for vin og spiritus.
Især på spiritusområdet blev Marie et stort aktiv i kontakten med vores kunder. Det blev til en fastansættelse af Marie i sommeren 2017.

Marie har særlig stor passion for agave baseret spiritus samt whisky fra hele verden.

Chr foto

Christian Kampmann Olsen

Christians hovedansvar er butikkens tilstedeværelse på Facebook og andre sociale medier. Derudover skriver han også nyhedsbreve til butikkens følgere.

Han er butiksuddannet med speciale i vin, og har WSET Level 2 med Distinction. Pt. bruger han tid på at læse WSET Level 3 ved siden af arbejdet i butikken.

Christian har en særlig stor kærlighed til Champagne, Piemonte og Bourgogne.

Magnus foto

Magnus Sejer Borchersen

Magnus har været ansat på deltid siden 2015.

Oprindeligt var det whisky-interessen der drev ham til faget, men i stigende grad er det vinen der vækker den største begejstring - især de klassiske franske vine, og gerne med noget alder på. Dog bliver det også til en vellavet amerikansk frugt-bombe i ny og næ.

Magnus' fokus ligger på vin og fadlagret spiritus, men han kan også uden tøven dele opskrifter på Gin & Tonics.

Rasmus foto

Rasmus Sander Larsen

Rasmus har arbejdet i Juuls siden sensommeren 2016. Hans egen interesse for gin blev grundlaget for en generel passion for god spiritus. Med 8 år erfaring i butik og en passion for vin og spiritus var Juuls et perfekt match. Rasmus har primært været at finde i butikken, hvor han tager sig af kunderne, men har også brugt adskillige timer i butikkens kælderlager, hvor han har stået for varemodtagelse, samt orden på lageret.

Rasmus har stadig en stor passion for gin, men også agavespiritus, spätburgunder og champagne har fået en stor plads i hans hjerte. Grundet studiestart i 2018 er Rasmus på deltid og primært at finde i butikken fredag og lørdag.

theo foto

Theodor Kier

Theodor har arbejdet som bartender på flere cocktailbarer i København. Blandt andet har han stået bag nogle af barerne på Copenhagen Street Food. Han har derudover også deltaget i flere cocktailkonkurrencer både nationalt og internationalt, med flotte placeringer.

Han fortæller glædeligt om brugen af likør, vodka, vermouth, udstyr med mere. Derudover har han speciale i gin og giver altid gerne et foredrag. 

Theodor arbejder ved Juuls på deltid, så er her primært i weekenderne.

Michael foto

Michael Tarris

Michael er det nyeste ansigt hos Juuls, med start i maj 2018. Han har før arbejdet i restaurationsbranchen og arrangeret events. Derfra er hans interesse for god spiritus opstået.

Michael arbejder på deltid ved Juuls.

Charles foto

Charles Gabriel

Charles is a 20 year old French intern working full time at Juuls for the next 3 months.
 He has been studying business and history at school in Boston before coming to work in Denmark.


After having visited many distilleries, his main interests lie in cognac, rum and gin as well as a fair amount of knowledge of the production methods of these spirits.
He has also had a growing interest for whisky ever since he started at Juuls. 

NYHEDSBREV

TILMELD DIG JUULS VIN & SPIRITUS NYHEDSBREV OG GÅ IKKE GLIP AF SPÆNDENDE NYHEDER, INFORMATION OM EVENTS OG EN MASSE GODE TILBUD.