John foto

Butikschef, John Larsen

Butikschef John Larsen står for den daglige ledelse af Juuls Vin og Spiritus på Værnedamsvej.

John har været ansat i Juuls Vin og Spiritus siden 2007 og har i alt 20 års erfaring i vin og spiritus branchen
med salg til private, erhvervslivet og hotel og restaurantbranchen.  

Johns største passion er vin, men han nyder også god spiritus i ny og næ.

mads

Souschef, Mads B. Struwe

Mads B. Struwe, er ansat i 2017 i Juuls Vin og Spiritus. Han har bevæget sig ad snørklede veje ind i vinens verden, med et langt intermezzo på det Juridiske Fakultet og Dronnings kælder, før vinens verden virkelig fik fat i ham.

Det er blevet til mange år på nogle af Københavns bedste vinbarer og restauranter. Arbejde for forskellige vinbutikker i København heriblandt Løgismose.

Mads nyder gerne et glas Riesling, efterfulgt af Oregon Pinot. Afslutningen på aftenen må gerne være en fadlageret spiritus. Denne kan komme fra Skotske bakker, en kælder i Cognac eller Goa’s strande.

Erik foto

Erik Hansen

Erik har arbejdet hos Juuls Vin og Spiritus på Værnedamsvej siden 1996. Erik har en solid viden om vin og har speciale i franske kvalitetsvine. Erik var ansat 20 år i den hæderkronede Knud Jørgensens Vinhandel.
Eriks store passion for vin, - hans hobby, blev til hans arbejde, som nu har varet i snart 50 år.

Erik har desuden rejst og arbejdet i sine favorit distrikter i Frankrig. I Juuls Vin og Spiritus har han
derudover tilegnet sig en betydelig viden inden for spiritus, hvor specielt Single Malt whisky, cognac
og diverse øvrige avec’er har hans bevågenhed.

Marie foto

Marie Mulbjerg

Marie startede i butikken som afløser, og viste meget hurtig flair for vin og spiritus.
Især på spiritusområdet blev Marie et stort aktiv i kontakten med vores kunder. Det blev til en fastansættelse af Marie i sommeren 2017.

Marie har særlig stor passion for agave baseret spiritus samt whisky fra hele verden.

Foto

Jacob Kolding

Jacob har før sin tid i Juul’s arbejdet indenfor bar og restauration. Han begyndte i kokkelære men blev senere hent introduceret for bar-branchen hvor han har shaket cocktails i flere år. Oprindeligt var Jacob meget glad for bourbon, men på det seneste er skotsk whisky begyndt at overtage førstepladsen.

Siden Jacob begyndte sit arbejde i Juul’s Vin & Spiritus (i 2018) er der desuden blevet en større og større interesse for vin, madeira og sød sherry.

Magnus foto

Magnus Sejer Borchersen

Magnus har været ansat på deltid siden 2015.

Oprindeligt var det whisky-interessen der drev ham til faget, men i stigende grad er det vinen der vækker den største begejstring - især de klassiske franske vine, og gerne med noget alder på. Dog bliver det også til en vellavet amerikansk frugt-bombe i ny og næ.

Magnus' fokus ligger på vin og fadlagret spiritus, men han kan også uden tøven dele opskrifter på Gin & Tonics.

Rasmus foto

Rasmus Sander Larsen

Rasmus har arbejdet i Juuls siden sensommeren 2016. Hans egen interesse for gin blev grundlaget for en generel passion for god spiritus. Med 8 år erfaring i butik og en passion for vin og spiritus var Juuls et perfekt match. Rasmus har primært været at finde i butikken, hvor han tager sig af kunderne, men har også brugt adskillige timer i butikkens kælderlager, hvor han har stået for varemodtagelse, samt orden på lageret.

Rasmus har stadig en stor passion for gin, men også agavespiritus, spätburgunder og champagne har fået en stor plads i hans hjerte. Grundet studiestart i 2018 er Rasmus på deltid og primært at finde i butikken fredag og lørdag.

TILMELD DIG JUULS VIN & SPIRITUS NYHEDSBREV OG GÅ IKKE GLIP AF SPÆNDENDE NYHEDER, INFORMATION OM EVENTS OG EN MASSE GODE TILBUD.