John foto

Butikschef, John Larsen

Butikschef John Larsen står for den daglige ledelse af Juuls Vin og Spiritus på Værnedamsvej.

John har været ansat i Juuls Vin og Spiritus siden 2007 og har i alt 20 års erfaring i vin og spiritus branchen
med salg til private, erhvervslivet og hotel og restaurantbranchen.  

Johns største passion er vin, men han nyder også god spiritus i ny og næ.

mads

Souschef, Mads B. Struwe

Mads B. Struwe, er ansat i 2017 i Juuls Vin og Spiritus. Han har bevæget sig ad snørklede veje ind i vinens verden, med et langt intermezzo på det Juridiske Fakultet og Dronnings kælder, før vinens verden virkelig fik fat i ham.

Det er blevet til mange år på nogle af Københavns bedste vinbarer og restauranter. Arbejde for forskellige vinbutikker i København heriblandt Løgismose.

Mads nyder gerne et glas Riesling, efterfulgt af Oregon Pinot. Afslutningen på aftenen må gerne være en fadlageret spiritus. Denne kan komme fra Skotske bakker, en kælder i Cognac eller Goa’s strande.

Marie foto

Marie Mulbjerg

Marie startede i butikken som afløser, og viste meget hurtig flair for vin og spiritus.
Især på spiritusområdet blev Marie et stort aktiv i kontakten med vores kunder. Det blev til en fastansættelse af Marie i sommeren 2017.

Marie har særlig stor passion for agave baseret spiritus samt whisky fra hele verden.

Lars foto

Lars Kobbelgård

Lars har arbejdet i butikken siden sommeren 2019. Ved siden af kunderne i butikken på Værnedamsvej hjælper Lars også kræsne kunder og whiskysamlere i hele verdenen, som kontakter Juuls for at skaffe eksklusive og sjældne aftapninger.

Lars har en stor interesse for Amerikansk whiskey og er butikkens bourbonekspert. Men han nyder også en god skotsk dram, gerne med lidt røg. På vinfronter er Lars glad for spätburgunder eller en amerikansk bulderbasse.    

Lene Foto

Lene S. Larsen

Lene har været ansat i Juul’s Vin & Spiritus siden september 2020.

Lene er fagudlært i butik, med speciale i vin og spiritus, og har ret tidligt stiftet bekendtskab med vin, da hendes far har været i branchen i mange år, og er derfor bogstavelig talt flasket op med vin. Hvilket også betyder at hun igennem mange år har været en del af familiens vinbutikker, hvor hun gjorde sit virke, indtil de blev solgt.

Hendes styrke ligger helt klart i vin, men hun har en ret bred generel viden inden for vin, spiritus, tobak, kaffe, the og delikatesser.

Lene har rejst en del i vinens verden, og har bl.a. arbejdet i New Zealand, hvor hun var så heldig at arbejde på en vingård og være en del af den daglige produktion af vinen – alt fra høst af druerne, til det færdige produkt kom på flaske. 

Lene elsker personligt et glas bobler/champagne og privat er der altid en flaske portvin åben – hvilket hun også er stor fan af.

Michael Foto

Michael T. Schone

 

 

Magnus foto

Magnus Sejer Borchersen

Magnus har været ansat på deltid siden 2015.

Oprindeligt var det whisky-interessen der drev ham til faget, men i stigende grad er det vinen der vækker den største begejstring - især de klassiske franske vine, og gerne med noget alder på. Dog bliver det også til en vellavet amerikansk frugt-bombe i ny og næ.

Magnus' fokus ligger på vin og fadlagret spiritus, men han kan også uden tøven dele opskrifter på Gin & Tonics.

Bjarke Foto

Bjarke Reggelsen

Bjarke har været ansat på deltid siden sensommeren 2019. Bjarkes passion for vin og spiritus har sit udspring i den klassiske Gin & Tonic, samt en stor forkærlighed for den italienske rødvin.
Særligt muligheden for at skabe et perfekt match mellem gastronomien og vines verden har virkelig været noget der har drevet interessen fremad.

Siden sin ansættelse i butikken er der dog også opstået en sprudlende interesse for de mousserende vine samt fadlageret Spiritus. 

Axel Foto

Axel Semler

 

TILMELD DIG JUULS VIN & SPIRITUS NYHEDSBREV OG GÅ IKKE GLIP AF SPÆNDENDE NYHEDER, INFORMATION OM EVENTS OG EN MASSE GODE TILBUD.