Girard et Fils Sancerre

2020
75 CL
13,5 %

Smagsnoter

Floral / blomstret
Grøn frugt
Stenfrugt
Pære
Citrus
2 af 5
Smag / Krop / Fylde
3 af 5
Syre
1 af 5
Sødme
DinVinguide
91 point
Forlaget SMAG
17,5/20 point
 Udsolgt online

199,00 DKK


  • Leveringtid Ikke tilgængelig
  • Fragtfri levering Køb for min. 500,-
  • Afhent gratis i vores butikker

Beskrivelse

Girard et Fils Sancerre er en hvidvin på Sauvignon Blanc-druen fra den østlige del af Loire-dalen. Druerne høstes i de kølige nattetimer og gæringen foregår i temperaturkontrollerede ståltanke (vinen ser ikke skyggen af et egetræ), hvilket alt sammen er med til at give en vin med spændstig syre, superb friskhed og flintet mineralitet. Klassisk Sancerre når det er bedst!

Farve: Grønlig gylden.
Duft: Hvide blomster, stikkelsbær og nektariner.
Smagsnoter: Skøn, saftig syre danner rammen om et yndigt billede af kvæde, abrikoser og pærer.

Serveringsforslag: Et oplagt match er gedeost, men Sancerre som denne fungerer også skønt til fisk, kyllingesteg (gerne med masser af urter) eller grønsagsretter (squash, asparges, blomkål).

Specifikationer

Produkttype: Hvidvin
Alkohol %: 13,5
Årgang: 2020
Land: Frankrig
Region: Loire
Druer: Sauvignon Blanc (100 %)
Number: 15033004
Egne produkter: Yes

Producent

Domaine des Brosses
Logo

Domaine des Brosses har forskønnet Loire-dalens bakkede landskab siden 1875. Alain Girard købte ejendommen i 1973, hvor familien udførte en række moderniseringer og forbedringer. I 2007 overlod han vinmageriet til sine sønner, Anthony og Nicolas, som driver ejendommen i dag.

Alain Girard et fils råder over 11 hektarer vinmarker, 9 med Sancerres hofdrue, Sauvignon Blanc, og 2 med Pinot Noir. Markerne ligger omkring byen Veaugues. De fleste af dem er sydvendte og med god dræning, og undergrunden består af hvid kalksten med et højt indhold af ler – perfekt til at dyrke aromatisk Sauvignon Blanc med mineralitet og spændstig syre. Firmaet producerer i dag cirka 70.000 flasker om året.

Les Brosses, 18300 Veaugues, Frankrig

Se hele Domaine des Brosses's udvalg

Anmeldelser

DinVinguide91 point - DinVinguide “Frisk, tør, solid Sancerre, sprød og let mineralsk, så meget uden store udsving, at den kunne være prototype for Sancerre. Druesmagen er ren og pæn, mest af umoden mango og citrus, friskhed er dens umiddelbare visitkort. Det er en diskret, forfriskende og fremragende vin til fisk/seafood.”
 Udsolgt online

199,00 DKK


  • Leveringtid Ikke tilgængelig
  • Fragtfri levering Køb for min. 500,-
  • Afhent gratis i vores butikker

Andre har også set på

Ofte købt sammen med