Gin er efterhånden blevet en videnskab - vi har flere af verdens bedste og førende Gin producenter. Ønsker du en gin til din G+T, en "sipper" som alternativ til en god Cognac eller en sødlig Old Tom Style - så har vi det.

Citadelle af Maison Ferrand laver noget af verdens bedste gin til cocktails og G+T. Med en efterhånden flot og varieret portefølje af kvalitetsgin fastholder Citadelle sin placering på markedet som en eksperimenterende producent, der aldrig går på kompromis med kvalitet. 

Fransk Cognac "know-how" blandet med moderne tænkning!

Foto

Nyborg Destilleri åbnede i 2017 og er derfor meget nye på markedet. Deres gin smager dog som var det produceret af gamle, erfarne destillatører.
6 ildsjæle går sammen om at lave Gin fra fyn i absolut verdensklasse. 

Deres gin er allerede blevet introduceret på flere topbarer i hele Europa, og væksten fortsætter. Vi er ikke bare glade, men ligefrem stolte, over at have et samarbejde med et så dygtige mennesker. 

"At Copenhagen Distillery, we believe in simplicity and. We pay respect to tradition, but it's through design, experimentation and redical thinking that we propel ourselves into new and uncharted territories. From the distillation and discovery of tantalizing new flavors, to the design of the bottle, the entire experience of enjoying one of our spirits should be a pleasure for both the palate and the eye."

cph foto test

NYHEDSBREV

TILMELD DIG JUULS VIN & SPIRITUS NYHEDSBREV OG GÅ IKKE GLIP AF SPÆNDENDE NYHEDER, INFORMATION OM EVENTS OG EN MASSE GODE TILBUD.