"Testvinder" og "Bedste Køb" i Whisky & Rom Magasinet

To af Danmarks kyndigste romeksperter, Mads ”Romhatten” Heitmann og Thomas Rydberg, har netop udgivet resultaterne af Whisky & Rom-magasinets store romtest, og der er masser af høje cifre at juble over hos Juuls!

Testen sætter en række uafhængige aftapninger på prøve, og med hele 95 point løber Long Pond TECC med sejren og titlen som ”Testvinder”, men særligt stolte er vi af, at Plantation Jamaica 2005 indtager pladsen som ”Bedste Køb”!

Jamaica er fast inventar i Plantations Vintage-serie, men formlen har ændret sig en smule gennem årene, og man har trukket på en række forskellige destillerier, hvilket betyder at der har der været små variationer i profilen fra år til år. Der er ingen tvivl om, at 2005-udgaven er en af de hidtil flotteste. Her er det destillerierne Long Pond og Clarendon, som deler rampelyset. Den er udelukkende destilleret på pot stills, og den lange gæring er med til at give en enormt frugtig duft, som afslører et ret højt esterniveau. 12 års lagring på Jamaica er lig med fylde og modenhed, mens de 1-2 år på cognacfade hos Ferrand giver den tropiske intensitet et touch af fransk raffinement.  

Og hvis vi et øjeblik må trutte i vores egen trompet, vil vi nævne, at vores egen aftapning, Diamond of Frederiksberg Guyana No. 34, er landet i kategorien ”Fremragende” med 92 point! For at fejre det flotte resultat kan denne aftapning i en begrænset periode erhverves med 10% rabat. Brug rabatkoden diamond34 i rabatkodefeltet når du bestiller.

NYHEDSBREV

TILMELD DIG JUULS VIN & SPIRITUS NYHEDSBREV OG GÅ IKKE GLIP AF SPÆNDENDE NYHEDER, INFORMATION OM EVENTS OG EN MASSE GODE TILBUD.