HOLD DIN EGEN SMAGNING

HOLD DIN EGEN VIN/SPIRITUS-SMAGNING

Med over 90 års erfaring og et stort netværk inden for vin og spiritus kan vi hjælpe med en unik aften. Mulighederne er nærmeste uendelige med ca. 4000 forskellige produkter at smage sig igennem.

Her er ingen standardpakker - vi foretrækker at sammensætte en smagning ud fra dine ønsker (det er trodsalt sjovere på den måde!!)

 

 

 

 

 

 

 

  • Inviter dine venner, familie, kolleger eller kunder til en privat smagning, sammensat i samarbejde med Juul´s Vin & Spiritus
  • En smagning indeholder typisk 6-8 smagsprøver og vil normalt have en varighed på 1½ time. Men husk vi skræddersyr til dine ønsker!
  • Smagningen kan foregå i butikken (max. 26 deltagere) eller ude af huset (the sky is the limit)
  • Foredragsholder er ofte en medarbejder i Juul´s men vi har et stort netværk af bartendere, skribenter og andre dygtige foredragsholdere.
  • Vi arbejder med kuvertpris, dog med en minimumsbetaling. Kontakt os og hør nærmere, det kommer meget an på hvad der skal smages...

DELUXE SMAGNINGER

Der er også muligheden for mere eksklusive smagninger hvor en hel restaurant lejes til smagning med en tilpasset menu, nyd en koncert med Whisky Sound der skræddersyr lyd til din dram, eller smagninger af sjældenheder fra skattekammeret. 
Vores erfaring og netværk gør at stort set alt kan lade sig gøre. 

En Deluxe smagning vil typisk have et minimumsbeløb på 25.000,- kr. 

I fald du ønsker at arrangere en specifik smagning, tag da kontakt til souschef Mads B. Struwe på mads@juuls.dk eller tlf. 3331 1329

TILMELD DIG JUULS VIN & SPIRITUS NYHEDSBREV OG GÅ IKKE GLIP AF SPÆNDENDE NYHEDER, INFORMATION OM EVENTS OG EN MASSE GODE TILBUD.