9 FLASKER TIL AT KICKSTARTE HJEMMEBAREN

Hos Juuls har vi altid sat hjemmebaren højt, og nu vil vi gerne give vores bud på, hvordan du kan bygge et formidabelt barskab, som er overkommeligt både økonomisk og pladsmæssigt, så du hverken skal tage opsparingen eller garagen i brug. De 9 flasker, vi anbefaler, giver mulighed for at lave en perlerække af klassiske cocktails, og de er samtidig af en kvalitet der gør, at de kan nydes rent.

 

RUNDT OM PING
- en kort historie om Juuls' prestige-aftapning

Det skal siges med en vis andægtighed. "Ping"… et ord omgærdet af mystik, alene lyden af hvilket kan få tænderne til at løbe i vand og tegnebøger til spontant at springe ud af bukselommen på spiritusnørder verden rundt.

Men hvad er Ping-serien, og hvorfor fortjener den plads i dit allerede svulmende barskab? I denne artikel får du hele historien, der gemmer sig bag vores elskede ”prestige”-aftapninger.

TOP 10 WHISKYMÆRKER

Med snart 100 år i branchen har vi efterhånden fået kurateret et ret pænt udvalg – hvis vi selv skal sige det. Her er et lille udpluk med 10 af vores yndlingsmærker på whiskyhylden.​

HISTORIEN OM LOCAL BARLEY

Der er visse aftapninger, som er så gode, så nyskabende, så vigtige, at de bliver en del af selve mytologien om den skotske whisky. Local Barley-serien fra Springbank Distillery i Campbeltown er et af whiskyverdenens ikoner: blandt de allermest genkendelige og eftertragtede flasker overhovedet, og det eneste, der overgår de point og lovprisninger, som whiskyen overøses med når de en sjælden gang anmeldes, er de svimlende summer, flaskerne når på auktion.

EN PILGRIMSREJSE MOD SKYERNE
OG DEN AUTENTISKE ROM

De fleste forbinder nok Mexicos spirituøse side med tequila og mezcal, men verden er også så småt ved at få øjnene op for den sukkerrørsspiritus, man i mange generationer har produceret i Oaxacas bjerge. Et af de bedste eksempler hedder Paranubes, og den følgende tekst er skrevet efter en rejse til destilleriet i maj 2019.

TILMELD DIG JUULS VIN & SPIRITUS NYHEDSBREV OG GÅ IKKE GLIP AF SPÆNDENDE NYHEDER, INFORMATION OM EVENTS OG EN MASSE GODE TILBUD.