#RememberingTomas


Tomas havde en stor passion for tequila, men det var altid tydeligt, at hans passion for mennesker var endnu større. Efter at have talt med Tomas i 15 minutter, følte du, at I havde kendt hinanden i 15 år. Hans store viden, frisind og ægte nysgerrighed gjorde ham til en mentor for mange i vores branche.

ET INTERVIEW MED CHRISTIAN TANG
OM A VERRE OG ALKOHOLFRI DRIKKEVARER

Store smagsoplevelser kommer i mange farver, formater og, ikke mindst, procenter.

Vi taler med Christian Tang, som er mastermindet bag A Verre - én af de mest spændende alkoholfri drikkevarer, vi nogensinde har smagt.

 

50-ÅRS JUBILÆET FOR BLACK TOT DAY

Den 31. juli 2020 er det 50 år siden, at den britiske flåde stoppede sine daglige udskænkninger af rom til mandskabet. 

Advarsel: mildt nørdet indhold!
 

COCKTAILS MED ROM

Frisk og læskende, mørk og kompleks eller noget helt tredje? Rom kan det hele. Vi deler opskrifterne på en håndfuld af vores favoritdrinks med rom.

 
 

 

EN SNAK OM CALIFORNISK VIN MED THOMAS PAJOR

Thomas ved (næsten) alt om amerikansk vin! Her fortæller han lidt om den californiske vinindustri: trends, udfordringer og hvad han selv godt kan lide at drikke.

 
 

 

NÅR ET SHERRYFAD IKKE ER ET SHERRYFAD

Et sherryfad er ikke hvad det har været. Men hvad er det så?

Advarsel: nørdet indhold!

 
 

 

VIN OG MAD

En livstid i restaurations- og vinbranchen har givet vores butikssouschef, Mads, en fremragende fornemmelse for at matche vin og mad. 

Læs med når han deler ud af sine bedste tips og tricks.

 

 
 

 

5 UNDER 100

Vi er altid på jagt efter det gode køb. Det gælder både forbrugere og proffer i vinens verden. For sandheden er, at det er enormt let at bruge rigtig mange penge på vin, og flasken til lasagnen onsdag aften behøver jo ikke koste en bondegård.

Her er vores bud på 5 fremragende vine under 100 kr.

 

 
 

 

9 FLASKER TIL AT KICKSTARTE HJEMMEBAREN

Hos Juuls har vi altid sat hjemmebaren højt, og nu vil vi gerne give vores bud på, hvordan du kan bygge et formidabelt barskab, som er overkommeligt både økonomisk og pladsmæssigt, så du hverken skal tage opsparingen eller garagen i brug. De 9 flasker, vi anbefaler, giver mulighed for at lave en perlerække af klassiske cocktails, og de er samtidig af en kvalitet der gør, at de kan nydes rent.

 

RUNDT OM PING
- en kort historie om Juuls' prestige-aftapning

Det skal siges med en vis andægtighed. "Ping"… et ord omgærdet af mystik, alene lyden af hvilket kan få tænderne til at løbe i vand og tegnebøger til spontant at springe ud af bukselommen på spiritusnørder verden rundt.

Men hvad er Ping-serien, og hvorfor fortjener den plads i dit allerede svulmende barskab? I denne artikel får du hele historien, der gemmer sig bag vores elskede ”prestige”-aftapninger.

TOP 10 WHISKYMÆRKER

Med snart 100 år i branchen har vi efterhånden fået kurateret et ret pænt udvalg – hvis vi selv skal sige det. Her er et lille udpluk med 10 af vores yndlingsmærker på whiskyhylden.​

HISTORIEN OM LOCAL BARLEY

Der er visse aftapninger, som er så gode, så nyskabende, så vigtige, at de bliver en del af selve mytologien om den skotske whisky. Local Barley-serien fra Springbank Distillery i Campbeltown er et af whiskyverdenens ikoner: blandt de allermest genkendelige og eftertragtede flasker overhovedet, og det eneste, der overgår de point og lovprisninger, som whiskyen overøses med når de en sjælden gang anmeldes, er de svimlende summer, flaskerne når på auktion.

EN PILGRIMSREJSE MOD SKYERNE
OG DEN AUTENTISKE ROM

De fleste forbinder nok Mexicos spirituøse side med tequila og mezcal, men verden er også så småt ved at få øjnene op for den sukkerrørsspiritus, man i mange generationer har produceret i Oaxacas bjerge. Et af de bedste eksempler hedder Paranubes, og den følgende tekst er skrevet efter en rejse til destilleriet i maj 2019.

TILMELD DIG JUULS VIN & SPIRITUS NYHEDSBREV OG GÅ IKKE GLIP AF SPÆNDENDE NYHEDER, INFORMATION OM EVENTS OG EN MASSE GODE TILBUD.