Whisky
Compass Box - Designer Whisky
Speyside - verdens navle
Highland
Campbeltown
Øerne
Islay
Lowland
Irland
Nordamerika
Anden whisky
Blended whisky
Miniflasker
Her er du: Forside \ Spiritus \ Whisky \ Campbeltown
Springbank 18years

Farve: Hasselnødder med en gylden kant.

Duft: Et mageløst scenarie udspiller sig. Et pust af fyldte chokolader bringer gode nyheder. Så kommer kavaleriet galoperende med sherrysødme, svesker, candyfloss og mørk melasse lige i hælene. Til driver en sky af sorte knuste peberkorn, salt og en lille smule tørverøg ind fra vest.

Smag: Den helt rigtige klassiske Springbank karakter rammer ganen. Sherryen blander sig skønt med tørv og peber. Teksturen er temmelig rig og meget olieret, med masser af lys røg, rosiner, abrikos og kandiserede mandler. Afslutninger tager langsomt til med chokolade, mørkt sukker og sødt hjemmebag. En god portion salt og brændende egetræ afrunder og bedøver mundhulen i en rum tid.   

Kommentar: Begejstringen for Springbank 18 Years Old er meget stor og kvaliteten er også uovertruffen. Vi er nu kun 3 år væk fra den legendariske Springbank 21 Years Old, så der må siges at være håb for, at vi igen om få år kan få lov at smage de hellige gamle sherrydråber fra Campbeltown.

Springbank 18 Years Old er hovedsageligt lagret på mørke sherrytønder, nærmere bestemt en andel på 80 %. Resten er lagret på bourbontønder.
Rigtig god fornøjelse!

Pris kr. 995.00 
 Put i kurv

Avanceret søgning
Ugens Spiritus - Tilbud på Braes of Glenlivet 23 år Single Malts of Scotland!

Braes of Glenlivet 23 år SMS er en single cask whisky aftappet i 54,7% vol. hvoraf der kun findes 272 fl.! Whiskyen har en mangfoldig smag med en god sødme og nuancer af stikkelsbær, æblekage, kokos og muscatnød.70 cl. 54,7% vol.

Normalpris kr. 1.285,-
Tilbudspris kun kr. 785,-
Spar kr. 500,-!


Køb og læs mere her!

Ugens Spiritus -Tilbud på Bowmore 23 år 1989 50,8% Port Cask

Denne limited edition Bowmore Islay Single Malt Whisky har lagret i 23 år på et portvinsfad! En kompleks whisky med nuancer af blommer, kirsebær og mørk chokolade med et spor af den karakteristiske Bowmore røg! 70 cl. 50,8% vol.!

Normalpris kr. 3.485,-
Tilbudspris kun kr. 2.985,-
Spar kr. 500,-!

Køb og læs mere her!